Caramel és családja Dubajban piheni ki az előző év fáradalmait

Caramel Szilágyi Szilvia utazás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvia, Caramel felesége közösségi oldalán osztotta meg hová utazik, férjével és kislányukkal együtt.

A repülőtérről posztolt családi fotót Szilágyi Szilvia, az Isnta-sotryjából pedig az is kiderül, hogy Dubajba utazott Caramel, Szilvia és kislányuk is. A repülőtéren még kabátban pózolnak, azoban sejthető, hogy a napfényes parton már csak fürdőruhára lesz szükségük.

Videóban mutatta meg Szilágyi Szilvia, hogy Dubajban pihennek Forrás: Instagram/sylviszilagyi

A világ legnépszerűbb síparadicsomaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180215-a-vilag-legnepszerubb-siparadicsomai-aspen-zermatt-madonna-di-campiglio.htmlA legnépszerűbb téli időtöltések egyike a síelés. Egyrészt gyönyörű tájakat láthat közben az ember, még a legegyszerűbb pályán való lesiklás is komoly esztétikai élményt nyújthat, másrészt remek lehetőség arra, hogy a testünket is szuperül átmozgassuk. A hegyek a sztároknak is kedvenc kikapcsolódási helyei, és ahogy te, úgy ők is nyakukba veszik a világot, hogy élvezzék a táj és a havas sportok szépségeit. UtazásOrigoItt vannak az előző év legszebb légi fotói - Galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180215-itt-vannak-az-elozo-ev-legszebb-legi-fotoi-galeria.htmlSzebbnél szebb fotók érkeztek be tavaly az év legjobb légi felvétele című fotóversenyre. Utazás--Floridában pihen Dér Henihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180211-floridaban-pihen-der-heni-enekesno.htmlDér Heni Miamiba repült, és meg is mutatta rajongóinak, milyen jól érzi magát. Utazás--Bemutatták a világ első úszó konyháját Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180131-bemutattak-a-vilag-elso-uszo-konyhajat-dubajban-a-jumeirah-n.html2018 januárjában mutatták be a világ első úszó konyháját a dubaji partok mentén, miután a food truckok inspirálta ötletet a vízre vitték: az Aqua Pod a jet-skivel, hajóval és jachtokkal közlekedő vásárlókat szolgálja majd ki. UtazásOrigoÉvfordulójukat ünnepelte Britney Spears és Sam Asgharihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180206-evfordulojukat-unnepelte-britney-spears-es-sam-asghari.htmlEgy éves évfordulóját ünnepelte az énekesnő és 23 éves párja. Szerelmüket egy romantikus kirándulással ünnepelték meg. UtazásAFPBódi Sylvi a tengerpartról posztolt szexi képethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180206-bodi-sylvi-a-tengerpartrol-posztolt-szexi-kepet.htmlFehér bikiniben és szörfdeszkával a hóna alatt sétál a fehér homokon a modell. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.