Thaiföldön nyaralt Németh Kristóf és kedvese, Zita

"Forrás: Németh Kristóf/Instagram " -
Thaiföld Németh Kristóf utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és párja, Zita fél évvel ezelőtt jöttek össze. A pár most Thaiföldre utazott kikapcsolódni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, augusztusban kezdett el randizni Németh Kristóf és Zita. Mint kiderült, a szőke szépség egy visegrádi hotelben dolgozik, ahová Kristóf gyakran jár a kisfiával, Lócival. Igaz, már évek óta ismerték egymást, de akkor fordult elő először, hogy mindketten szinglik voltak, így pedig lehetőség nyílt az ismerkedésre.

Most pedig a következő gyönyörű képeket osztották meg.

#phiphi #apart #thebeach

Németh Kristóf (@nemeth_kristof_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

# #❤️ #

Németh Kristóf (@nemeth_kristof_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

#sunwing #hello #march

Németh Kristóf (@nemeth_kristof_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A dobronaki orchideafarm és a gyógyító Bakonaki-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180220-a-dobronaki-orchideafarm-es-a-gyogyito-bakonaki-to-szloveniaban.htmlSzlovéniában, Lendva mellett, a rédicsi határtól 12, a tornyiszentmiklósitól 25 km-re fekszik Dobronak. A kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu nevét azonban - két okból is - sokan ismerik. Itt található Közép-Európa egyetlen orchideafarmja, és itt, nem messze terül el a hagyomány szerint gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül. UtazásOrigoWeisz Fanni bikiniben pózol: Gyulán wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-weisz-fanni-bikiniben-pozol-gyulan-wellnessezik-a-siket-szepsegkiralyno.htmlGyulai wellnessezéséről osztott meg bikinis képet Weisz Fanni. UtazásOrigoFloridában pihen Dér Henihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180211-floridaban-pihen-der-heni-enekesno.htmlDér Heni Miamiba repült, és meg is mutatta rajongóinak, milyen jól érzi magát. Utazás--Látnivalók Bécsben: ezeket a kiállításokat nézd meg mindenképp az osztrák fővárosban!http://www.life.hu/lifeutazas/20180105-latnivalok-becsben-ezeket-nezd-meg-mindenkepp-az-osztrak-fovarosban.htmlAki Bécsben jár, egy dolgot biztosan ki nem hagyna a látnivalóinak listájától, az pedig a Schönbrunn. A gyönyörű kastély és park valóban egy egész napos programot biztosít, mint ahogyan a belváros utcáin sétálni is mindig különleges program, mi azonban most egy olyan hétvégére invitálunk benneteket, ahol a kultúráé a főszerep. UtazásOrigoBemutatták a világ első úszó konyháját Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180131-bemutattak-a-vilag-elso-uszo-konyhajat-dubajban-a-jumeirah-n.html2018 januárjában mutatták be a világ első úszó konyháját a dubaji partok mentén, miután a food truckok inspirálta ötletet a vízre vitték: az Aqua Pod a jet-skivel, hajóval és jachtokkal közlekedő vásárlókat szolgálja majd ki. UtazásOrigoCsodaszép őszi kirándulóhelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171026-kirandulohelyek-osszel-magyarorszagon-hajos-balaton-orseg.htmlAttól még, hogy lassan itt a november, nem kell egész nap a lakásban kuksolnod. Az egyre gyakoribb esős-szeles napokon persze ne kerekedj fel, de ha kicsit kellemesebb lesz az idő, kapd fel a túracipőt és a dzsekit: irány a természet. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.