Bermuda-háromszög Románia eltűnt erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta ufókról, eltűnt emberekről és szellemekről érkeznek bejelentések arról a területről, amit sokan csak a romániai Bermuda-háromszögnek hívnak.

Gyakran csak Bermuda-háromszögnek nevezik a Kolozsvártól nem messze lévő Hoia Baciu erdőt és környékét. A közel 300 hektáros területen állítólag már több száz román embernek veszett nyoma. Először egy pásztornak veszett nyoma, aki 200 birkája mellől tűnt el, majd egy ufóhoz hasonló lényt fotóztak errefelé, és később több turista is paranormális jelenségről számolt be.

Ennek ellenére vannak olyan bátrak, akik már csak kíváncsiságból is, sötétedés után is ellátogatnak ide.

Nagyon sejtelmes és titokzatos volt az egész. Határozottan megemelkedett az adrenalinszintünk" – idéz egy turistát a DailyStar.

Hoia-Baciu forest, Romania. #hoiabaciu #hoiabaciuforest #forest #romania #travelwithgents #picoftheday #photooftheday #earthofficial #earthfocus

Discover Lands (@discover_wonderful_places) által megosztott bejegyzés,

A legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoLedőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennükhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180412-ledolt-az-indiai-tadzs-mahal-ket-minaretje-az-eros-szel-tett-kart-bennuk.htmlA nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét. UtazásOrigoÍgy néz ki belülről egy börtönhotel: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180411-igy-nez-ki-belulrol-egy-bortonhotel-fotok.htmlTalán furcsán hangzik, de sokakat érdekel, milyen is lehet börtönben tölteni az éjszakát. A britek éppen ezért nyitottak egy olyan hotelt, ahol börtönkörülmények várják a vendégeket. Utazás--Rémálommá vált Korda György és Balázs Klári nyaralásahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180409-remalomma-valt-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nyaralasa.htmlSoha ilyen utazásban még nem volt részük, így egy héttel korábban haza is jöttek.Utazás--Bécsből jelentkeztek be Istenes Bencéék: vidámparkba is elvitték Nátánthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180408-becsbol-jelentkeztek-be-istenes-benceek-vidamparkba-is-elvittek-natant.htmlBécsben járt Istenes Bence és családja: a kis Nátánt még a Práterbe is elvitték. Utazás--Sebestyén Balázs örülhet: Rubint Réka és csapata elhagyta Zanzibárthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-sebestyen-balazs-orulhet-rubint-reka-es-csapata-elhagyta-zanzibart.htmlSebestyén Balázs nyaralása előtt ismerte fel a csúf igazságot: tele lesz magyarokkal a szállodája, ugyanis Rubint Réka és csapata éppen ugyanakkor utaznak Zanzibárba, mint Balázs ráadásul ugyanabba a szállodába. Mára azonban fellélegezhet a műsorvezető, ugyanis távoztak a táborozók. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.