Thaiföld lett a világ legveszélyesebb nyaralóhelye

Forrás: Flickr.com -
veszély Thaiföld utazás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a világ legveszélyesebb nyaralóhelyeinek listája. A Top 5-be több olyan ország is bekerült, amin sokan meglepődtek.

Rubens Kress & Mulholland ügyvédi iroda 15 népszerű nyaralóhelyet vizsgált meg aszerint, mennyire veszélyesek. A felmérés során figyelembe vették többek között a biztonsági és az egészségügyi tényezőket is – számolt be róla a DailyStar.

A lista első helyén meglepő módon Thaiföld végzett.

Semmilyen biztonsági protokoll nincs, valamint orvosi ügyeletért is mérföldeket kell megtenni." – indokolták a döntést a szakemberek.

Íme, a lista első 5 helyezettje!

1. Thaiföld – 2.3/5
2. Mexikó – 2.5/5
3. Brazília – 2.6/5
4. Belize – 2.8/5
5. India – 2.9/5

Thaiföld gyönyörű, mégis kockázatos Forrás: Flickr.com

Szerencsére elkészült a lista a legbiztonságosabb helyekről is.

1. Ausztrália – 5/5
2. Izland – 4.9/5
3. Amerikai Egyesült Államok – 4.6/5
4. Kanada – 4.6/5
5. Franciaország – 3.9/5

Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + Sztárok--Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoVicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Elmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180512-tornoczky-anita-toth-andit-savazta-a-bochkor-musorban.htmlAz ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.