Namíbiába utazna nászutazni Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: MTI/AP/PA/Phil Noble -
Namíbia Meghan Markle nászút Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg érdekes helyszínt választottak nászútjukra: nem veszélytelen!

Meghan Markle és Harry herceg már bejelentették, hogy kénytelenek elhalasztani nászútjukat, méghozzá azért, mert házaspárként a közeljövőben rengeteg hivatalos eseményen kell részt venniük. Azt egyelőre nem tudni, mikor kerül így sor a mézeshetekre, de azt már lehet sejteni, hogy hova utaznának: Namíbiába.

Harry és Meghan Markle Namíbiában nászutaznának Forrás: MTI/AP/PA/Phil Noble

A britek pedig meglehetősen veszélyesnek tartják ezt az úti célt. Harry ugyanis biztosan szeretné megmutatni Meghannak a környék nevezetességeit, és valószínűleg megszállnának a Hoanib Valley Campben is, amely Namíbia nyugati részében található, és több órás autókázással lehet odajutni. Ez pedig borzasztó veszélyes. A Daily Star szerint a brit külügy érvényben lévő tájékoztatása azt írja, hogy Namíbiában kerülendő a a városon kívüli, főleg éjszakai vezetés a vadállatok miatt, ugyanakkor az utcai bűnözés sem elhanyagolható - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.