Tücsi hihetetlenül gyönyörű szállodában nyaral Balin: fotó

Tücsi luxus Bali nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi Balin élvezi a cosdálatos tájat és ragyogó napsütést, de nem csak a környezet csodálatos, szállodai szobájuk sem hagy kívánnivalót maga után!

Tücsi szerelmével együtt utazott nyaralni egy csodálatos helyre, vagyis Balira. Hihetetlen kalandokban van részük a gyönyörű szigeten, szerencsére a rajongók egyről sem maradnak le. Tücsi folyamatosan tájékoztatja őket az élményeikről Instagram-oldalán, és persze azt is megmutatta, hol pihennek a kalandjaik után. Kiderült, hogy nem csak a táj, a szállodai szobájuk is elképesztő.

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka fürdőruhában biciklizik Montenegróban: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180522-rubint-reka-furdoruhaban-biciklizik-montenegroban-foto.htmlRubint Réka Montenegróban nyaralt családjával, onnan posztolt fürdőruhás fotót a celeb: így biciklizett. UtazásOrigoMontenegróban romantikázott Rubint Réka és Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180521-montenegroban-romantikazott-rubint-reka-es-schobert-norbi-foto.htmlSchobert Norbiék Montenegróban töltik a hosszú hétvégét, Réka onnan posztolt romantikus fotót: ennyire szeretik egymást Norbival. Utazás--Majka kiborult Disneylandben: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180510-majka-kiborult-disneylandben-video.htmlMajka és családja Disneylandben szórakoznak éppen, vagyis csak próbálnak. Hiába ugyanis a drága belépő, alig tudnak használni valamit. Rossz tapasztalatairól Facebook-oldalán számolt be a zenész. Utazás--Baukó Éva Horvátországban napozik: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180504-bauko-eva-horvatorszagban-napozik-foto.htmlBaukó Éva elutazott, hogy kipihenje az elmúlt hetek fáradalmait, de gondolt a követőire: megmutatta, hogyan napozik szexi bikiniben UtazásOrigoSebestyén Balázs örülhet: Rubint Réka és csapata elhagyta Zanzibárthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-sebestyen-balazs-orulhet-rubint-reka-es-csapata-elhagyta-zanzibart.htmlSebestyén Balázs nyaralása előtt ismerte fel a csúf igazságot: tele lesz magyarokkal a szállodája, ugyanis Rubint Réka és csapata éppen ugyanakkor utaznak Zanzibárba, mint Balázs ráadásul ugyanabba a szállodába. Mára azonban fellélegezhet a műsorvezető, ugyanis távoztak a táborozók. Utazás--Majka Facebookon akadt ki eltűnt bőröndje miatthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-majka-facebookon-akadt-ki-eltunt-borondje-miatt.htmlMajka szerencsésen megérkezett Amerikába, ez bőröndjéről már nem mondható el. Negyedik napja nem találják a csomagját, ami miatt kissé kiakadt a rapper. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.