Goldie Hawn megmutatta testét fürdőruhában: fotó

Goldie Hawn test fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawnért férfiak ezrei voltak oda annak idején, de a színésznő még ma is büszke lehet alakjára: megmutatta, hogyan fest fürdőruhában.

Az Oscar-díjas amerikai színésznőért annak idején bomlottak a férfiak, de még ma is elképesztő formában van. A 72 éves Goldie Hawn ezt bizonyította be nem is olyan rég Instagram-oldalán, ugyanis eg yfürdőruhás fotót posztolt. A színésznő fiával, Oliver Hudsonnal nyaral éppen, a fotó a görög tengerparton készült.

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Cinthya Dictator tériszonnyal küzd: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-cinthya-dictator-teriszonnyal-kuzd-video.htmlCinthya Dictator szinte lebénult a félelemtől az TV2 ügyességi műsorában. TV + Sztárok--Férjhez ment Sydney Van den Bosch, szépségirálynő, így töltötte a nászutathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180619-ferjhez-ment-sydney-van-den-bosch-szepsegiralyno-igy-toltotte-a-naszutat.htmlNéhány nappal ezelőtt ment férjhez az egykori magyar szépségkirálynő, Sydney van den Bosch, aki azonnal nászútra is indult focista férjével, a világ egyik legszebb helyére. UtazásOrigoMajoros Hajni nyaral: hihetetlenül szexi képet posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180618-majoros-hajni-nyaral-hihetetlenul-szexi-kepet-posztolt.htmlUgyan Majoros Hajni a barátnői társaságában fotózkodott, a kommentelők nem tudták levenni róla a szemüket. UtazásOrigoKrakkó kulturális látnivalói és a lengyel gasztronómiahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180614-krakko-kulturalis-latnivaloi-es-a-lengyel-gasztronomia-lengyelorszag.html10 millió ember nem tévedhet: évente ugyanis körülbelül ennyi turista választja Krakkót. Európa egyik legkedveltebb turisztikai célpontja megunhatatlan, a lenyűgöző történelmi épületektől a sokszínű lengyel gasztronómiáig számtalan okunk van rá, hogy legalább egyszer ellátogassunk ide. Ráadásul a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről már 1 óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigoKárpáti Rebeka megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180615-karpati-rebeka-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlKárpáti Rebeka éppen Mallorcán nyaral, és természetesen erről is posztol: fürdőruhában mutatta meg fenekét. Utazás--Rubint Rella először nyaral szerelmével, így telnek a napjaikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180614-rubint-rella-eloszor-nyaral-szerelmevel-igy-telnek-a-napjaik.htmlBalin időzik szerelmével Rubint Rella, ez az első közös nyaralásuk, Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok és igencsak aktívan töltik a szabadságot. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.