Otthonra talált a milliomos család, akik 60 országot bejártak

Garrett Gee otthon család utazás Hawaii bakancslista világutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakancslistás család (The Bucket List Family) néven ismerte meg a világ Garrett Gee-t és családját, akik 60 országot jártak be, mire megtalálták otthonukat. Most Hawaiin telepednek le. 

Garrett Gee és családja 2015-ben lett ismert a világ előtt, amikor 54 millió dollárhoz jutottak egy sikeres üzletnek köszönhetően. Úgy döntöttek, hogy mindent eladnak, ami Utah államban az övék volt és felfedezik a világot. Így a két szülő és - most már - három gyermek mára 60 országot bejárt. Most pedig úgy döntöttek, hogy Hawaiin vásárolnak egy házat.

Ám, aki meg akarja őket látogatni, ne számítson arra, hogy sűrűn otthon találja őket. "Még hét tországot látogatunk meg augusztustól év végéig" - mondta a People magazinnak a 30 éves apuka. "És csak azért, mert van egy házunk, ahová vásárolhatunk dolgokat és tárolhatunk dolgokat, nem jelenti azt, hogy feladjuk az életmódunkat. Célom az, hogy boldog egyensúlyt találjunk az otthoni idő és a világ minden táján átélt kalandjaink között" - mondta az édesapa.

Most pedig arról forgatnak tévéműsort, ahogyan felújítják házukat. Minden helyiségnek más lesz ugyanis a témája, a kedvenc országaik ihlették a berendezést.

És úgy tűnik, hogy már Magyarországon is jártak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.