A Velencében meglopott rákbeteg turista levelet írt a tolvajnak

Forrás: Dreamstime -
turista tolvaj Velence rákbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen tolvajnak írt levelet egy amerikai turista, akinek a tárcáját az irataival együtt ellopták egy velencei vaporettón.

Egy amerikai férfi a helyi rendőrségnek juttatott el egy levelet, melyet annak az ismeretlen tolvajnak címzett, aki kirabolta őt egy velencei vaporettón.

Pénz és hitelkártyák nélkül hagytál engem.

A tolvaj mindent ellopott a turistától Forrás: Dreamstime

Gondolj azonban egyetlen pillanatra arra, milyen kárt okoztál áldozatodnak. Imádkoztam érted, hogy bocsánatot nyerjél, és ne kövess el több bűnt. Én megbocsátok neked" – írta a férfi, amelynek nyomán új vita robbant ki a tolvajlás problémájáról, amely rendszeres a túlzsúfolt vaporettókon - írja az MTI.

Minden ötödik magyar járt már nudista strandonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180722-minden-otodik-magyar-jart-mar-nudista-strandon-felmeres.htmlÖtből egy magyar járt már naturistastrandon – derült ki egy friss felméréséből. UtazásOrigoPraktikus tanácsok, ha kisgyerekkel indulsz nyaralnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180720-praktikus-tanacsok-ha-kisgyerekkel-indulsz-nyaralni-ezek-legyenek-nalad.htmlPelenkás gyermekkel nyaralni indulni? Igen! Egyre több család vág bele a nagy kalandba, csakhogy már az előkészületeknél érdemes szem előtt tartani, mit vigyünk magunkkal, vagy pakoljunk be a bőröndbe. A csöppség bármikor megéhezhet, megszomjazhat, előfordulhatnak vele kisebb-nagyobb „balesetek". A fél lakást persze nem cipelhetjük magunkkal, ám ha otthon felejtünk valami fontos dolgot, könnyen káoszba fulladhat a régóta várt utazás. Összegyűjtöttünk pár praktikus tanácsot, amelyek nélkül nem is érdemes felkerekedni a nagy kalandra. Utazás--Otthonra talált a milliomos család, akik 60 országot bejártakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180719-otthonra-talalt-a-milliomos-csalad-akik-60-orszagot-bejartak.htmlBakancslistás család (The Bucket List Family) néven ismerte meg a világ Garrett Gee-t és családját, akik 60 országot jártak be, mire megtalálták otthonukat. Most Hawaiin telepednek le. Utazás--Liptai Claudia és Pataki Ádám Ausztriába utaztak pihennihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180704-liptai-claudia-es-pataki-adam-ausztriaba-utaztak-pihenni.htmlAusztriában pihente ki az esküvő és a lakodalom fáradalmait Liptai Claudia és Pataki Ádám. Kisfiukat is magukkal vitték. Utazás--Ezeket a meglepő dolgokat csinálják a pilóták repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180629-ezeket-a-meglepo-dolgokat-csinaljak-a-pilotak-repules-kozben-alvas.htmlGondolkodtál már azon, mivel ütik el az időt a pilóták a hosszú repülőutak alatt? Most eláruljuk! Utazás--Törökországban hajtott végre kényszerleszállást egy magyar utasokat szállító géphttp://www.life.hu/lifeutazas/20180627-torokorszagban-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-magyar-utasokat-szallito-gep.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Antayában. A gépen több magyar utas is tartózkodott, azt mondják: a reptéren nem közölték velük a kényszerleszállás okát, féltek és fáztak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.