Meghalt egy magyar hegymászó az Alpokban

Forrás: AFP/Philippe Desmazes -
halál hegymászás baleset Mont Blanc Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette egy 40 éves magyar hegymászó az Alpokban. Lezuhant és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

Egy 40 éves magyar hegymászó vesztette életét az Alpokban – számolt be róla az ANSA. Az olasz hírportál azt írja, a sportolót a Mont Blanc-on, az Aiguille Noire de Peuterey déli hegygerincén érte baleset.

A férfit a 33 éves brit barátja biztosította. Mászás közben azonban egyszer csak sziklaomlás történt, amitől elvesztette egyensúlyát, a kötél megfeszült, amit aztán a lepotyogó kövek elszakítottak. A sportoló a mélybe zuhant, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. Partnere túlélte a balesetet.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Philippe Desmazes
Így néz ki ma Rick Astley, a 80-as évek szupersztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-igy-nez-ki-ma-rick-astley-a-80as-evek-szupersztarja.htmlIdén 52 éves lett Rick Astley, a 80-as évek egyik szupersztárja. Az énekesről most friss fotó készült. TV + SztárokOrigoVilágsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoBarabás Kiss Zoltán a legfoglalkoztatottabb magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-barabas-kiss-zoltan-a-legfoglalkoztatottabb-magyar-szinesz-szerep.htmlRekordot döntött Barabás Kiss Zoltán: a legfoglalkoztatottabb magyar színészként ebben az évadban összesen 32 különféle előadásban tűnt fel. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka új klubjába igazolt az Iron Aquatics összes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-hosszu-katinka-uj-klubjaba-igazolt-az-iron-aquatics-osszes-tagja-shane-tusup.htmlA hírek szerint az Iron Aquatics összes tagja átigazolt Hosszú Katinka új klubjába. TV + SztárokOrigoEljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoMeghan Markle születésnapja egy napra esik a család egy más tagjáévalhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-szuletesnapja-egy-napra-esik-a-csalad-egy-mas-tagjaeval.htmlSussex hercegnéje, Meghan Markle szombaton ünnepli 37. születésnapját, ez a dátum pedig különösen fontos a királynőnek. Erre a napra esik ugyanis, II. Erzsébet édesanyjának, Erzsébet anyakirálynénak a születénapja is, aki most lenne 118 éves. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.