Vajna Tímeát megtréfálta a légiközlekedés, nem jöhetett haza

repülő utazás nyaralás Vajna Tímea közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralni utazott Vajna Tímea, ám az utazás vége nem sült el túl jól. A légiközlekedéssel akadtak gondjai. A repülőtéren loholva osztotta meg szenvedéseit követőivel.

Mykonoson nyaralt Vajna Tímea, akinek repülőgépe késett, amikor hazafelé tartott. Lekéste a csatlakozást, annak ellenére, hogy rohamtempóban szelte át a repteret, közben maradt ideje tájékoztatni követőit a viszontagságairól.

Frankfurtba irányították, ám ott sem érte el a gépet. Mindezek tetejébe még a csomagjait is elkeverték. Arról egyelőre nem számolt be közösségi oldalán, hogy épségben hazaérkezett-e.

Rohant a reptéren Vajna Tímea Forrás: Instagram/timeavajna

Dél és éjjel 11 óra között nem tudta, hogyan jut haza Forrás: Instagram/timeavajna

Frankfurtban is lekéste a csatlakozást Forrás: Instagram/timeavajna

A bőröndje is elveszett Forrás: Instagram/timeavajna

Meghalt egy magyar hegymászó az Alpokbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-meghalt-egy-magyar-hegymaszo-az-alpokban-mont-blanc.htmlÉletét vesztette egy 40 éves magyar hegymászó az Alpokban. Lezuhant és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Utazás--Bikinire vetkőzött Tóth Vera: Olaszországban nyaral az énekesnőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-bikinire-vetkozott-toth-vera-enekesno.htmlOlaszországban nyaral Tóth Vera, és olyat tett, ami nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna... UtazásOrigoSzexi fotókon, bikiniben pózol Galambos Lajos lánya, Boglárkahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-szexi-fotokon-bikiniben-galambos-lajos-lanya-boglarka.htmlGalambos Bogi Görögországban nyaralt, onnan töltött fel pár képet a közösségi oldalára. UtazásOrigoEz a 3 legjobb nudista strand: itt bátran fürdőzhetsz meztelenülhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180730-ez-a-3-legjobb-nudista-strand.htmlEbben a hőségben a bőrünket is levetnénk olykor, ha lehetne, de legalább az összes éppen viselt ruhadarabunktól megszabadulnánk. A nudista strandok látogatói kiélvezhetik ezt a szabadságot, szinte a világ minden táján lehet találni jobbnál jobb meztelen fürdőzésre alkalmas területet. Akik már próbálták, most elárulják, melyek a legjobb nudista strandok.UtazásOrigoVéget ért Liptai Claudiáék amerikai útjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180729-veget-erti-liptai-claudiaek-amerikai-utja-pataki-adam.htmlHazatért Amerikából Liptai Claudia, Pataki Ádám és a gyerekek. A műsorvezető édes fotókkal búcsúztatja a nyaralást. UtazásOrigoEgészalakos fotón mutatta meg bikinis alakját Kiszel Tündehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180727-egeszalakos-foton-mutatta-meg-bikinis-alakjat-kiszel-tunde.htmlAlig érkezett meg Albániába Kiszel Tünde egy kis pihenésre, máris megörvendeztette a hazai rajongóit: bikiniben mutatta meg testét. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.