Liptai Claudia bikinis fotót mutatott magáról

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
fotó Liptai Claudia bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia szokásától eltérően mutatott magáról egy bikinis fotót a követőinek.

Liptai Claudia Kefalónián pihen épp a családjával, de a boldog pillanatait nem felejti el megosztani a követőivel sem. Legutóbb egy tengerparti képet mutatott a rajongóknak, amelyen bikiniben látható. Ritka pillanat ez, hiszen általában Clau nem szokott ilyen felvételeket mutatni magáról, ezúttal azonban még régebbi képet is a mostani felvételek mellé szerkesztett: ugyanazon a helyszínen készült, ám akkor még várandós volt.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímeát megtréfálta a légiközlekedés, nem jöhetett hazahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180801-vajna-timeat-megtrefalta-a-legikozlekedes-nem-johetett-haza.htmlNyaralni utazott Vajna Tímea, ám az utazás vége nem sült el túl jól. A légiközlekedéssel akadtak gondjai. A repülőtéren loholva osztotta meg szenvedéseit követőivel. UtazásOrigoMeghalt egy magyar hegymászó az Alpokbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-meghalt-egy-magyar-hegymaszo-az-alpokban-mont-blanc.htmlÉletét vesztette egy 40 éves magyar hegymászó az Alpokban. Lezuhant és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Utazás--Bikinire vetkőzött Tóth Vera: Olaszországban nyaral az énekesnőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-bikinire-vetkozott-toth-vera-enekesno.htmlOlaszországban nyaral Tóth Vera, és olyat tett, ami nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna... UtazásOrigoSzexi fotókon, bikiniben pózol Galambos Lajos lánya, Boglárkahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-szexi-fotokon-bikiniben-galambos-lajos-lanya-boglarka.htmlGalambos Bogi Görögországban nyaralt, onnan töltött fel pár képet a közösségi oldalára. UtazásOrigoEz a 3 legjobb nudista strand: itt bátran fürdőzhetsz meztelenülhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180730-ez-a-3-legjobb-nudista-strand.htmlEbben a hőségben a bőrünket is levetnénk olykor, ha lehetne, de legalább az összes éppen viselt ruhadarabunktól megszabadulnánk. A nudista strandok látogatói kiélvezhetik ezt a szabadságot, szinte a világ minden táján lehet találni jobbnál jobb meztelen fürdőzésre alkalmas területet. Akik már próbálták, most elárulják, melyek a legjobb nudista strandok.UtazásOrigoEz a 3 legjobb nudista strand: itt bátran fürdőzhetsz meztelenülhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180730-ez-a-3-legjobb-nudista-strand.htmlEbben a hőségben a bőrünket is levetnénk olykor, ha lehetne, de legalább az összes éppen viselt ruhadarabunktól megszabadulnánk. A nudista strandok látogatói kiélvezhetik ezt a szabadságot, szinte a világ minden táján lehet találni jobbnál jobb meztelen fürdőzésre alkalmas területet. Akik már próbálták, most elárulják, melyek a legjobb nudista strandok.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.