Tilla felesége, Kriszta bomba formában van: így fest bikiniben

fotó feleség Tilla bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla a családi nyaralásokról szívesen tesz közzé fotót, így láthatjuk gyermekeit és feleségét is, az egyik felvételen éppen bikiniben.

Tilla családjával a Balatonon pihent, legszebb pillanataikat pedig a követőivel is megosztotta Instagram-oldalán. Természetesen a gyermekei mellett feleségéről is posztolt a műsorvezető, ráadásul még azt is megmutatta, hogy néz ki Kriszta bikiniben: igazi bombázó!

Tilla felesége, Kriszta remekül néz ki bikiniben Forrás: Instagram/Tilla
Az autóban is alszik a Balaton partján az, akinek nem jutott szálláshttp://www.life.hu/lifeutazas/20180807-az-autoban-is-alszik-a-balaton-partjan-az-akinek-nem-jutott-szallas.htmlRekordot döntött a hétvégén a balatoni strandok látogatottsága, kedvez a forró nyár a balatoni szállásadóknak is - derül ki a szállás-, kemping- és strandüzemeltetők MTI-nek adott nyilatkozataiból. Utazás--Ezért nem érkeznek nyaralós lesifotók Katalinról és Vilmosrólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180806-ezert-nem-erkeznek-nyaralos-lesifotok-katalin-hercegnerol-es-vilmos-hercegrol.htmlKiderült, miért nem láthatunk lesifotókat Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralásáról. UtazásOrigoKiderült, melyik Európa 15 legkedveltebb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180806-kiderult-melyik-europa-15-legkedveltebb-varosa.htmlMár nyilvános a rangsor, amiből kiderül, idén mely város lettek Európa legkedveltebb helységei. Budapest előkelő helyen szerepel, de számos meglepetés is akad. Utazás--New Yorkban járt Rubint Réka és Lara: a Reggeliben tartottak élménybeszámolóthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180804-new-yorkban-jart-rubint-reka-es-lara-a-reggeliben-tartottak-elmenybeszamolot.htmlRubint Réka és lánya, Lara úgy döntöttek, öt napra kettesben elutaznak New Yorkba. Minden rendben is volt addig, amíg kiderült, hogy az otthon maradt családfő nem találja a helyét a felesége és lánya nélkül. UtazásOrigoPucéran fetrengenek az iszapban a fesztiválozók (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180803-puceran-fetrengenek-az-iszapban-a-fesztivalozok.htmlLengyelországban minden nyáron megrendezik azt a fesztivált, amelynek egyik legkülönlegesebb programján a fesztiválozók belevetik magukat az iszapba.Utazás--Less be Marilyn Monroe hotelszobájába!http://www.life.hu/lifeutazas/20180802-less-be-marilyn-monroe-hotelszobajaba-new-york.htmlBárki kibérelheti azt a hotelszobát, amelyben Marilyn Monroe élt férjével. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.