Malia, Európa bulifővárosa

buli Kréta Görögország party Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják a brit turisták a krétai várost, Maliát, ahol a hírek szerint a világ legvadabb bulijait tartják.

A Kréta szigetén lévő Malia városát igazi bulivárosnak tartják, ahol egész nyáron féktelen, hajlanig tartó partik vannak. Igen közkedveltnek számít ez a hely a brit turisták körében, épp ezért a DailyStar most utánajárt, mi is zajlik ott.

A portál azt írja, a britek Európa bulifővárosaként is emlegetik Maliát. A legismertebb szórakozóhelyek, a Candy Club, az Apollo, a Warehouse és a Zigzag szinte egymás mellett sorakoznak.

Minden héten kétszer van itt buli. Minden hely más, van, ahol R'n'B parti van, míg máshol a drum and bass stílus a menő. Őrület, ami itt zajlik. Ha két óra után megunom az egyiket, csak átmegyek a másikba" - mesélte az egyik turista.

Nem csoda, ha a britek élvezik a bulizást és szörnyen érinti őket, ha haza kell menniük és vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

Gyönyörű hely, egyszerűen depressziós lettem, amikor visszamentem Angliába, ahol minden stresszes... Mindent imádok, ami ezzel a munkával jár. Öt éve jöttem ide nyaralni, és akkor felajánlottak nekem egy állást nyárra. Azóta évről évre visszajövök ide dolgozni" - áradozott egy ott dolgozó brit nő.

Sztárok, akiknek keményen be kellett piálniuk durva jeleneteik előtt: Margot Robbie és Mila Kunis is így tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-sztarok-akiknek-kemenyen-be-kellett-pialniuk-durva-jeleneteik-elott.htmlA forgatások nem csak mókából és kacagásból állnak, bizony vannak olyan kemény jelenetek, amikre nem lehet teljesen felkészülni. Íme, néhány sztár, aki csak némi alkohol elfogyasztása után tudott nekiállni egy-egy durvább epizódnak. TV + Sztárok--Lady Amelia Windsor az a királyi sarj, aki nem foglalkozik a szabályokkal: italozásból és bulizásból áll az életehttp://www.life.hu/sztarok/20180827-lady-amelia-windsor-kiralyi-sarj-nem-foglalkozik-a-szabalyokkal-italozik-es-bulizik.htmlNem minden királyi sarj foglalkozik a szigorú szabályok betartásával, Lady Amelia Windsor gondtalan és hedonista életet él: italozik és bulizik. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja, Thomas már mindent megbánthttp://www.life.hu/sztarok/20180827-meghan-markle-apja-thomas-mar-mindent-megbant.htmlMeghan Markle hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba látogat, édesapja pedig reménykedve várja, hogy újra magához ölelhesse lányát. TV + Sztárok--Torkon ragadta barátnőjét, Debbie Gwythert Liam Gallagherhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-torkon-ragadta-baratnojet-debbie-gwythert-liam-gallagher.htmlBiztonsági kamerák rögzítették azt a pillanatot, amikor Liam Gallagher torkon ragadta barátnőjét, Debbie Gwythert. TV + Sztárok--Csősz Boglárka milliós ékszer vitt ajándékba Luxus Vivi esküvőjére: elámult mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180826-csosz-boglarka-millios-ekszer-vitt-ajandekba-luxus-vivi-eskuvojere-elamult-mindenki.htmlCsősz Boglárka meglepte Vasvári Vivient: esküvőjére egy méregdrága ajándékot vitt. TV + SztárokOrigoDopeman élő videóadásban mondta el véleményét a Majka és Curtis balhérólhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-dopeman-elo-videoadasban-mondta-el-velemenyet-majka-es-curtis-balherol.htmlDopeman élő videójában mondta el véleményét Majka és Curtis szakmai szakításáról. Nem kímélte az ózdi hőst.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.