Sári Évi dögös bikiniben mutatta meg idomait: fotó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotó Sztárban sztár Sári Évi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi megvillantotta dögös alakját: falatnyi bikiniben mutatta meg rajongóinak idomait. 

Sári Évi elképesztő tehetségét hamarosan a Sztárban sztár versenyzőjeként mutatja meg, addig azonban gyönyörű alakját csodálhatjuk Instagram-oldalán. Az énekesnő nemrég még Ibizán süttette formás idomait, amelyről egy aprócska bikiniben tudatta a rajongóit. A dögös fotó természetesen nagy sikert aratott a követők között.

Unod a szokásos turistautakat? Engedd, hogy lenyűgözzön Grúzia vagy éppen Örményországhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180927-5-varos-ahova-megeri-kijeven-keresztul-utaznod-almati-asztana-tbiliszi-amman-jerevan.htmlAlmati, Asztana, Tbiliszi, Ammán, Jereván : öt sokszínű és izgalmas hely, ahol valószínű még soha nem jártál. Nos, most Kijeven keresztül bármelyik az eddiginél könnyebben megközelíthető, így ha feledhetetlen útra vágysz, egyiket érdemes felvenned a bakancslistádra. UtazásOrigoIzraelben vetkőzött bikinire Liluhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180930-izraelben-vetkozott-bikinire-lilu-4-napot-toltott-ott.htmlNéhány napot töltött Izraelben Lilu, de úgy tűnik, kimaxolta az ottlétet, legalábbis a fotói arról tanúskodnak. UtazásOrigoVilmos herceg Namíbiába utazott, Katalin hercegné nagyon irigy ráhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180928-vilmos-herceg-namibiaba-utazott-katalin-hercegne-nagyon-irigy-ra.htmlA veszélyeztetett fajok megmentésére hívja fel a figyelmet Vilmos herceg afrikai körútján. Egyik beszédében elárulta, hogy felesége most nagyon irigy rá. Utazás--Egyedül utazott el Franciaországba Somogyi Zoltánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180914-egyedul-utazott-el-franciaorszagba-somogyi-zoltan.htmlSomogyi Zoltán rögtönzött nyaralásán semmi sem úgy alakult, ahogy tervezte, mégis, életre szóló élményben volt része. UtazásOrigoKutatók a szállodai medencék 95 százalékában találtak ürülékethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180914-kutatok-a-szallodai-medencek-95-szazalekaban-talaltak-uruleket.htmlA Texas A&M University kutatói végeztek egy felmérést, szállodai medencék vízminőségét vizsgálták, az eredmény pedig sokkoló volt. 95 százalékukban találtak ürüléket. UtazásOrigoBerki Mazsi bikiniben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180912-berki-mazsi-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlIsmét nyaral Berki Krisztián és kedvese: Mazsi bikiniben mutatta meg magát a vízparton. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.