Balin nyaralt Babos Tímea és párja, Péter - Fotó

fotó Babos Tímea Bali szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babos Tímea végre megmutatta a párját az Instagram-oldalán: közös nyaralásukról tett közzé fotót. 

Babos Tímea és párja, Péter együtt pihenték ki az elmúlt időszak fáradalmait. A szerelmesek Balira utaztak, és a teniszező kivételesen fotót is osztott meg a nyaralásukról. "Kettesben utaztunk el Balira a párommal, Péterrel. Évek óta terveztem, hogy kicsit kikapcsolódom a hosszú szezon után, de valamiért mindig lebeszéltem magam a nyaralásról" - mondta a Borsnak Tímea.

Így fosztják ki a rakodómunkások a bőröndöket a reptérenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181108-igy-fosztjak-ki-a-rakodomunkasok-a-borondoket-a-repteren.htmlEgyre többször fordul elő, hogy az utasok bőröndjéből eltűnnek az értékek. Most egy, a Liszt Ferenc repülőtéren dolgozó rakodómunkás vallotta be, hogyan és miért is zajlik a fosztogatás. Utazás--Kijátszotta a Ryanair új poggyászszabályzatát a férfihttp://www.life.hu/lifeutazas/20181106-kijatszotta-a-ryanair-uj-poggyaszszabalyzatat-a-ferfi.htmlÚj szabályzatot vezetett be a Ryanair, ezentúl nem lehet minden kézipoggyászt felvinni a gépre, legalábbis nem ingyen. Ezt azonban az egyik utas nem volt hajlandó elfogadni, ezért kijátszotta a rendszert, és meg is osztotta a trükkjét. Utazás--Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181106-nudista-szexszalloban-szallt-meg-az-ujsagiro-megosztotta-tapasztalatait.htmlA nudista szexszállóban minden mocskos vágy kielégülhet: orgiákban is részt vehet az ember, ráadásul luxuskörülmények között. UtazásOrigoA szállodai kávéfőző is megbetegíthet az utazás alatthttp://www.life.hu/lifeutazas/20181106-a-szallodai-kavefozo-is-megbetegithet-az-utazas-alatt.htmlSokan megörülnek, amikor meglátják, hogy a szállodai szobájuk kávéfőzővel is felszerelt. Egy kis ingyen koffeinre senki sem mond nemet. Ám azzal a lehetőséggel csak kevesen számolnak, hogy akár fertőzést is kaphatnak tőle. UtazásOrigoBarcelonából posztolt Bombera Krisztinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181103-barcelonabol-posztolt-bombera-krisztina-televizios.htmlBarcelonába utazott a lányával Bombera Krisztina, ahonnan fel is töltött képeket a Facebook-oldalára. Utazás--Melltartó nélkül fotózták Babos Tímea teniszezőt Balinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-melltarto-nelkul-fotoztak-babos-timea-teniszezot-balin-nyaralt.htmlA Balin nyaraló Babos Tímea legújabb fotóját imádják a követői. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.