5 éve Csernobilba jár nyaralni a magyar házaspár

Ukrajna erőmű nyaralás Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar házaspár immár öt éve Csernobilba jár nyaralni. Most elárulták, miért szeretnek oda újra és újra visszatérni.

Gábor és felesége immár ötödik éve nyaral Csernobilban. Lenyűgözi őket az elhagyatott város, szerintük rengeteg ott a látnivaló.

Olyan helyek, ahol gyakorlatilag megállt az idő. Az akkori életnek, kultúrának mindenféle jele ott hever. Igaz, hogy kicsit feldúlva már... De az ember kicsit visszamegy az időben egy teljesen elhagyatott vidékre" – mesélte Gábor az RTL Klub kamerái előtt.

Nem ritka eset egyébként az övéké, egyre több turista látogat el Csernobilba, vannak, akik több napra érkeznek.

Gáborék úgy vélik, ha betartják a szabályokat, akkor a csernobili látogatás sem veszélyesebb, mint bármely extrémsport. Nem szabad semmihez nyúlniuk, és ahol a belélegzett por veszélyes lehet, maszkot kell viselniük.

Számukra hatalmas élmény volt, hogy idén először az erőműbe is bejuthattak sugárvédelmi ruhában.

Edvin Marton és családja Cipruson töltötte az őszi szünetethttp://www.life.hu/lifeutazas/20181114-edvin-marton-es-csaladja-cipruson-toltottek-az-oszi-szunetet.htmlCsodás helyen töltötték a gyermekeikkel együtt az őszi szünetet Edvin Martonék: Cipruson élvezték a jó időt. UtazásOrigoDukai Regina Franciaországba utazott a testvérévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181113-dukai-regina-franciaorszagba-utazott-a-testverevel.htmlDukai Regina éppen Franciaországban pihen, de nem egyedül! Utazás--Ördög Nóráék rajongóikkal szavaztatták meg, hova utazzanakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181112-ordog-noraek-rajongoikkal-szavaztattak-meg-hova-utazzanak.htmlRajongóikkal szavaztatták meg Ördög Nóráék, hogy mi legyen a következő úti céljuk. Így a család végül Isztambulba repült. UtazásOrigoElindult a Déli-sarkra Rakonczay Gábor: gyalog akarja megtenni az utathttp://www.life.hu/lifeutazas/20181112-elindult-a-deli-sarkra-rakonczay-gabor-gyalog-akarja-megtenni-az-utat.htmlElindult a Déli-sarkra Rakonczay Gábor extrém sportoló. A férfi célja, hogy minimális segítséggel, gyalog jusson el a célig. UtazásOrigoÍgy fosztják ki a rakodómunkások a bőröndöket a reptérenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181108-igy-fosztjak-ki-a-rakodomunkasok-a-borondoket-a-repteren.htmlEgyre többször fordul elő, hogy az utasok bőröndjéből eltűnnek az értékek. Most egy, a Liszt Ferenc repülőtéren dolgozó rakodómunkás vallotta be, hogyan és miért is zajlik a fosztogatás. Utazás--2022-ben vízre bocsátják a Titanic 2-t: ilyen leszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181025-2022ben-vizre-bocsatjak-a-titanic-2t-ilyen-lesz.htmlA tervek szerint 2022-re vízre bocsátják a Titanic 2-t, amelyet hamarosan elkezdenek építeni. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.