Félmeztelen fotót posztolt izlandi utazásáról Ördög Nóra

Izland meztelen Nánási Pál Ördög Nóra északi fény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő helyen járnak Ördög Nóráék: a műsorvezető az izlandi uatzásuk egyik meghitt pillanatát osztotta meg a követőivel.

Nánásiék egy buborékban éjszakáztak Izlandon, amelyből a sarki fényt szerettél volna látni. Nóra az ágyon ül meztelenül – természetesen a megfelelő részeket eltakarta magán –, és az éjszakai eget kémleli. „Vajon látjuk-e ma éjjel a sarki fényt...?” – írta a képhez a műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vajon látjuk-e ma éjjel a sarki fényt...? #kiváncsivagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Buborékban élünk:) @bubbleiceland

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,



Párizsban romantikázik Cooky és Debóra: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181217-parizsban-romantikazik-cooky-es-debora.htmlCsaládjával együtt utazott Párizsba Cooky, és míg a kicsi Kevinre a nagymama vigyáz, ő és Debóra a nyakukba vették a várost. UtazásOrigoVeszprém pályázatát támogatják az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20181215-veszprem-palyazatat-tamogatjak-az-europa-kulturalis-fovarosa-2023-cimre.htmlVeszprém pályázatát támogatja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre a projekt független nemzetközi szakértői testülete, amelynek döntését pénteken jelentették be Budapesten. UtazásOrigoEgy tizenéves fiú nyerte a belépőt a szexszigetre (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181214-egy-tizeneves-fiu-nyerte-a-belepot-a-szexszigetre.htmlMár többször írtunk arról a szexszigetről, ahol a férfiak minden vágyukat kiélhetik. A négynapos rendezvényen van minden, amit csak el tudunk képzelni, tömény szex, drogok és alkohol. UtazásOrigoCooky elutazott családjával együtt Párizsbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181211-cooky-elutazott-csaladjaval-egyutt-parizsba.htmlCooky, Debóra és a kis Kevin elutaztak: a család Párizs felé vette az irányt. Utazás--Egy pár felmászott a gízai piramisok tetejére és ott szexeltek (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181210-egy-par-felmaszott-a-gizai-piramisok-tetejere-es-ott-szexeltek.htmlNyomozást indítottak az egyiptomi hatóságok amiatt, hogy egy pár a gízai piramisok tetején szexelt. UtazásOrigoKét hét Kanadában: szétnéztünk az amerikai kontinensenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181204-ket-het-kanadaban-szetneztunk-az-amerikai-kontinensen.htmlKét hét Kanadára nem kevés, de nem is sok: az észak-amerikai ország hatalmas, így ha minél több nevezetességet szeretnénk megnézni, számoljunk azzal, hogy az időnk nagy része az utazással fog eltelni. Nekünk 14 napunk volt, hogy felfedezzük, amit csak lehet, és most eláruljuk, mi fért ebbe bele! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.