Paradicsomi helyről jelentkezett be Osvárt Andrea

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
medence karácsony színésznő Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesés helyen tölti a karácsonyt Osvárt Andrea színésznő.

Osvárt Andrea úgy döntött, az ünnepeket mindentől távol, mesés környezetben szeretné tölteni, ezért kiruccant egy kicsit otthonról. A közösségi oldalára posztolt is egy fantasztikus fotót, amelyen egy kivilágított medence látható, a háttérben pedig egy közeli város fényei látszanak.

Meztelenül vonaglott a kapaszkodónál egy nő az autóbuszon: videó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181218-meztelenul-vonaglott-a-kapaszkodonal-egy-no-az-autobuszon.htmlIgencsak megdöbbentek a tömegközlekedést választók Sydney-ben: egy nő felszállva a buszra ledobta a ruháit, és pucéran kezdett vonaglani az egyik kapaszkodónál. UtazásOrigoFélmeztelen fotót posztolt izlandi utazásáról Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181218-az-agybol-posztoltak-nanasi-pal-megmutatta-a-felmeztelen-ordog-norat.htmlElképesztő helyen járnak Ördög Nóráék: a műsorvezető az izlandi uatzásuk egyik meghitt pillanatát osztotta meg a követőivel. UtazásOrigoPárizsban romantikázik Cooky és Debóra: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181217-parizsban-romantikazik-cooky-es-debora.htmlCsaládjával együtt utazott Párizsba Cooky, és míg a kicsi Kevinre a nagymama vigyáz, ő és Debóra a nyakukba vették a várost. UtazásOrigoÉlményeiről vallott a blogger, aki egy szexhotelben járt (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181129-elmenyeirol-vallott-a-blogger-aki-egy-szexhotelben-jart.htmlEgy brit újságíró-blogger úgy döntött, eltölt egy hetet Jamaicán, az úgynevezett szexüdülőben. Tapasztalatait később meg is osztotta az olvasóival. UtazásOrigoÉlvezet és hesszelés Szenegálban – Intenzív beszámoló egy utazásfüggőtől http://www.life.hu/lifeutazas/20181123-ismerd-meg-az-afrikai-orszagot-szenegalt-egy-utazasfuggo-szemen-at.htmlAz utazás függőség is lehet. Márpedig, ha függőségről beszélünk, mindig újabb és újabb, valamint erősebb és erősebb ingerekre van szükségünk. Olyanokra, amelyek az előzőtől teljesen vagy legalább részben eltérnek, megmozgatnak, felvillanyoznak, amelyektől kapunk valamit, és hatással vannak ránk, sőt néha változtatnak is rajtunk egy kicsit. Szenegál pontosan ezt adja. Élénk, színes, intenzív és karakteresen egyedi hely. Paradicsom azoknak, akik valami nagyon igazit akarnak érezni. Steril Disneyland-rajongóknak viszont tiltott zóna. UtazásOrigoKét hét Kanadában: szétnéztünk az amerikai kontinensenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181204-ket-het-kanadaban-szetneztunk-az-amerikai-kontinensen.htmlKét hét Kanadára nem kevés, de nem is sok: az észak-amerikai ország hatalmas, így ha minél több nevezetességet szeretnénk megnézni, számoljunk azzal, hogy az időnk nagy része az utazással fog eltelni. Nekünk 14 napunk volt, hogy felfedezzük, amit csak lehet, és most eláruljuk, mi fért ebbe bele! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.