Bódi Sylvi karácsonyfa helyett egy csokor virággal ünnepel

karácsony Bódi Sylvi Mikronézia szörf karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi megmutatta, milyen rendhagyó karácsonyfával ünnepelte Mikronéziában a karácsonyt.

Mint arról már beszámoltunk, idén nem a családjával tölti a karácsonyt Bódi Sylvi. A csinos szörfös épp Mikronéziában tartózkodik, és folyamatosan hódol a szenvedélyének: az óceán méretes hullámait lovagolja.

Ezúttal Insta-storyjába egy vicces fotót töltött fel arról, milyen is a karácsony a paradicsomi környezetben. Egy csokor színes virágot mutatott, amelyhez odaírta, idén ez a karácsonyfája.

Bódi Sylvi rendhagyó karácsonyfája Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Osvárt Andrea piros fürdőruhában, medencében ülve kívánt boldog karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-osvart-andrea-piros-furdoruhaban-medenceben-ulve-kivant-boldog-karacsonyt-foto.htmlOsvárt Andrea az ünnepeket egy gyönyörű, egzotikus helyen tölti, ahonnan folyamatosan posztolja a szebbnél szebb fotókat. Így kívánt boldog ünnepeket. TV + SztárokOrigoFélmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--A béke és a jóakarat fontosságát hangsúlyozta karácsonyi üzenetében II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20181225-a-beke-es-a-joakarat-fontossagat-hangsulyozta-karacsonyi-uzeneteben-ii-erzsebet.htmlA béke és a jóakarat fontosságát emelte ki kedden sugárzott karácsonyi üzenetében a brit uralkodó. II. Erzsébet királynő ezzel összefüggésben külön megemlékezett az I. világháború befejeződésének idei, 100. évfordulójáról. TV + Sztárok--Válik a feleségétől Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-valik-felesegetol-jack-osbourne-ozzy-osbourne-fia.htmlVége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.