Óceánjáró hajón veszett nyoma a fiatal énekesnek, Arron Hough-nak

óceán hajó öngyilkosság óceánjáró énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomtalanul eltűnt egy óceánjáró fedélzetéről egy hajón dolgozó fiatal énekes.

Szeptemberben írtunk róla, hogy egy Hamburgból New Yorkba tartó óceánjáróról eltűnt az egykori német tinisztár, Daniel Küblböck. Most pedig egy hasonló eset történt, a mindössze 20 esztendős Arron Hough-nak Puerto Rico közelében veszett nyoma.

A brit énekes a hajón dolgozott, a fedélzeti kamera utoljára hajnali 4-kor készített róla felvételt. Sajnos hiába kutattak utána repülővel és hajóval is, nem találták meg a férfit – számolt be róla a BBC.

Egy ilyen hajóról tűnt el az énekes Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency
Bódi Sylvi karácsonyfa helyett egy csokor virággal ünnepelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181226-bodi-sylvi-karacsonyfa-helyett-egy-csokor-viraggal-unnepel.htmlBódi Sylvi megmutatta, milyen rendhagyó karácsonyfával ünnepelte Mikronéziában a karácsonyt. UtazásOrigo10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoBerki Krisztián és Mazsi Floridában töltik a karácsonyt: gyönyörű fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181223-berki-krisztian-mazsi-floridaban-toltik-a-karacsonyt-gyonyoru-fotok.htmlBerki Krisztián és Mazsi a jelek szerint nem töltik itthon az ünnepeket: Floridába utaztak. UtazásOrigoParadicsomi helyről jelentkezett be Osvárt Andreahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181221-paradicsomi-helyrol-jelentkezett-be-osvart-andrea.htmlMesés helyen tölti a karácsonyt Osvárt Andrea színésznő. UtazásFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül vonaglott a kapaszkodónál egy nő az autóbuszon: videó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181218-meztelenul-vonaglott-a-kapaszkodonal-egy-no-az-autobuszon.htmlIgencsak megdöbbentek a tömegközlekedést választók Sydney-ben: egy nő felszállva a buszra ledobta a ruháit, és pucéran kezdett vonaglani az egyik kapaszkodónál. UtazásOrigoFélmeztelen fotót posztolt izlandi utazásáról Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181218-az-agybol-posztoltak-nanasi-pal-megmutatta-a-felmeztelen-ordog-norat.htmlElképesztő helyen járnak Ördög Nóráék: a műsorvezető az izlandi uatzásuk egyik meghitt pillanatát osztotta meg a követőivel. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.