Meghalt egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végre Budapesten

Forrás: Budapest Airport -
halál kényszerleszállás repülőtér Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten, mert egy utas rosszul lett, és meghalt.

Rosszul lett egy utas a SunExpress török légitársaság Antalyából Berlinbe tartó járatán, és a gép kényszerleszállást hajtott végre Budapesten – számolt be róla az AIRportal.

A repülőgép csütörtökön fél 12-kor landolt Ferihegyen, ahol már várta az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat mentőegysége.

A 75 év körüli, német állampolgárságú nő újraélesztését már a fedélzeten megkezdték a gépen utazó orvos segítségével, de nem jártak sikerrel. A leszállás után a szakemberek csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A kép csak illusztráció Forrás: Budapest Airport
Bódi Sylvi karácsonyfa helyett egy csokor virággal ünnepelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181226-bodi-sylvi-karacsonyfa-helyett-egy-csokor-viraggal-unnepel.htmlBódi Sylvi megmutatta, milyen rendhagyó karácsonyfával ünnepelte Mikronéziában a karácsonyt. UtazásOrigoÓceánjáró hajón veszett nyoma a fiatal énekesnek, Arron Hough-nakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181228-oceanjaro-hajon-veszett-nyoma-a-fiatal-enekesnek-arron-houghnak.htmlNyomtalanul eltűnt egy óceánjáró fedélzetéről egy hajón dolgozó fiatal énekes. Utazás--10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoBerki Krisztián és Mazsi Floridában töltik a karácsonyt: gyönyörű fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181223-berki-krisztian-mazsi-floridaban-toltik-a-karacsonyt-gyonyoru-fotok.htmlBerki Krisztián és Mazsi a jelek szerint nem töltik itthon az ünnepeket: Floridába utaztak. UtazásOrigoParadicsomi helyről jelentkezett be Osvárt Andreahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181221-paradicsomi-helyrol-jelentkezett-be-osvart-andrea.htmlMesés helyen tölti a karácsonyt Osvárt Andrea színésznő. UtazásFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül vonaglott a kapaszkodónál egy nő az autóbuszon: videó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181218-meztelenul-vonaglott-a-kapaszkodonal-egy-no-az-autobuszon.htmlIgencsak megdöbbentek a tömegközlekedést választók Sydney-ben: egy nő felszállva a buszra ledobta a ruháit, és pucéran kezdett vonaglani az egyik kapaszkodónál. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.