Bikinis fotót posztolt a Maldív-szigetekről Rubint Réka

Rubint Réka Maldív-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maldív-szigetekről posztolt fotót és üzenetet Rubint Réka. 

"Ez a fotò azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukbòl, hogy minden fotòm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egèsz nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És "seggbugyit" sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valòság! Meg az elmúlt 26 év! Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinàlni! Hajrà! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek" - írta fotójához Réka.

Ez aztán a wellness! Szabadtéri medencében, bikiniben pózol Szandihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-szabadteri-medenceben-pozol-a-bikinis-szandi-wellness.htmlSzandi és férje pár napra wellnessezni utazott. Az énekesnőt a hideg sem tartja vissza, bikinire vetkőzött, és megmártózott a szabadtéri medencében is. UtazásOrigo10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoÚj trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigoRongálás, lopás, medencébe vizelés: ez a legnagyobb bajuk a szállodáknak a vendégekkelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180901-rongalas-lopas-medencebe-vizeles-ez-a-legnagyobb-bajuk-a-szallodaknak-a-vendegekkel.htmlNégy szálláshelyből háromban már legalább egyszer előírást sértett a vendég, ezek közül a leggyakoribb a rongálás volt, ezt követte a szobába, apartmanba becsempészett nem fizető plusz vendég, míg harmadik helyen a lopás szerepel a statisztikák szerint - derül ki a Szállás.hu augusztusban végzett online felmérésből.UtazásOrigoZimány Linda és Kedves Ferenc együtt nyaraltak Görögországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180818-zimany-linda-es-kedves-ferenc-egyutt-nyaraltak-gorogorszagban-csak-baratok.htmlFelröppent a hír, hogy újra együtt van Zimány Linda és Kedves Ferenc. A modell most elmondta, mi az igazság. UtazásOrigoIdén 294 embert mentettek ki a Balatonbólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180811-iden-294-embert-mentettek-ki-a-balatonbol-oten-fulladtak-bele.htmlA Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize, ahol a vízi rendőrök idén 147 kivonulással 294 ember éltét mentették meg, a fulladások száma pedig harmadára csökkent tavalyhoz képest - mondta el Horváth László, a Balatoni Vízi Rendészeti Rendőrkapitányság vezetője Fonyódon. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.