Liptai Claudia utazás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal, Marcival és Pankával egzotikus helyen nyaral. Clau megmutatta smink nélküli, napozás utáni arcát. 

„Ma reggelre lett arcom meg két állandó mozgásban levő gyerekem. Szerintetek ha összekötöm a szeplőim pöttyeit, kiad valami mintát?” – írta fotójához Claudia.

Törökországban pihent Gáspár Bea: néhány kilót fel is szedetthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190113-torokorszagban-pihent-gaspar-bea-nehany-kilot-fel-is-szedett.htmlTörökországban nyaralt családjával Gáspár Bea, ahol nem vonta meg magától a finom falatokat sem. Elárulta: fel is szaladt rá pár kiló. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt a Maldív-szigetekről Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-bikinis-fotot-posztolt-a-maldivszigetekrol-rubint-reka.htmlA Maldív-szigetekről posztolt fotót és üzenetet Rubint Réka. UtazásOrigoTökéletes hétvégi úti tipp: kirándulj Bázelbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181130-tokeletes-hetvegi-uti-tipp-kirandulj-bazelben-svajc.htmlIsmerős az érzés, amikor hirtelen eszünkbe jut, hogy ki kellene ruccanni külföldre egy hétvégére, de nem szeretnénk sokat tervezni és szervezni, csak sodródni az árral? A svájci Bázelt éppen erre találták ki! A szombat délutánok ideális városaként rengeteg izgalmat rejt: lenyűgöző épületek, hatalmas séták, ínyencfalatok és Svájc egyik legszebb karácsonyi vására, ráadásul akár másfél óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigoÚj trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigoSchobert Norbi nélkül utazott Rubint Réka Dubajbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-schobert-norbi-nelkul-utazott-rubint-reka-dubajba-szerelmes-uzenetet-irt.htmlMegható szerelmi vallomással jelentkezett a közösségi oldalán Rubint Réka. A fitneszmami jelenleg Dubajban van, ahova – úgy tűnik – Schobert Norbi nem tartott vele. UtazásOrigoBikinis fotón pózol Sári Évi a Sztárban Sztár énekesnőjehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180930-bikinis-foton-pozol-sari-evi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje.htmlA Sztárban Sztár énekesnője egy olyan fotót osztott meg a rajongóival, ahol egészen kevés ruhát viselt. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.