Egy madár bújt meg a Szingapúrból Londonba tartó gép utasai között

Szingapúr állat madár repülőgép London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kevesebb mint 12 órás út alatt kellett osztoznia a business class utasainak egy madárral a Szingapúrból Londonba tartó járaton. Az utasok jól fogadták a jövevényt, a személyzet azonban annál kevésbé. 

Szingapúrból Londonba tartott egy repülőgép, amelyen furcsa hangokat hallottak az utasok. Egy madarat találtak az egyik ülésen, amin ugyan meglepődtek, de jól fogadták a business classon utazók. A személyzet megpróbálta elkapni, de nem sikerült.

Úgy vélik, hogy megbújhatott egy sötét helyen, majd a felszállás utáni nyomáskülönbség késztethette arra, hogy előbújjon. Az utasoknak és a személyzetnek 12 órájuk volt arra hogy összebarátkozzanak vele. A Mirror cikke szerint landolás után sikerült befogni a kis állatot, majd karanténba helyezni.

Egzotikus helyen nyaral Liptai Claudia és családjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190113-egzotikus-helyen-nyaral-liptai-claudia-es-csalad.htmlA műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal, Marcival és Pankával egzotikus helyen nyaral. Clau megmutatta smink nélküli, napozás utáni arcát. UtazásOrigoTörökországban pihent Gáspár Bea: néhány kilót fel is szedetthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190113-torokorszagban-pihent-gaspar-bea-nehany-kilot-fel-is-szedett.htmlTörökországban nyaralt családjával Gáspár Bea, ahol nem vonta meg magától a finom falatokat sem. Elárulta: fel is szaladt rá pár kiló. UtazásOrigoEbben a hotelben csak a 120 kiló felettiek szállhatnak meghttp://www.life.hu/lifeutazas/20190112-ebben-a-hotelben-csak-a-120-kilo-felettiek-szallhatnak-meg.htmlA mindenféle luxussal felszerelt szálloda első látásra pont úgy néz ki, mint az összes többi a Bahamákon, ám itt nem pihenhet mindenki. Ahhoz, hogy bebocsátást nyerjünk, 120 kiló felett kell lennünk. UtazásOrigoElképesztő mintát rajzol a jég – szemkápráztató a befagyott Bajkál-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190111-elkepeszto-mintat-rajzol-a-jeg-szemkapraztato-a-befagyott-bajkalto.htmlA világ legtisztább vizű tavának tartják a Bajkál-tavat, amely amikor befagy, valóságos varázslat helyszínévé válik. Lelátni szinte 40 méteres mélységbe is. Erről készített elképesztő képeket Kristina Makeeva fotós. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt a Maldív-szigetekről Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-bikinis-fotot-posztolt-a-maldivszigetekrol-rubint-reka.htmlA Maldív-szigetekről posztolt fotót és üzenetet Rubint Réka. UtazásOrigoEz aztán a wellness! Szabadtéri medencében, bikiniben pózol Szandihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-szabadteri-medenceben-pozol-a-bikinis-szandi-wellness.htmlSzandi és férje pár napra wellnessezni utazott. Az énekesnőt a hideg sem tartja vissza, bikinire vetkőzött, és megmártózott a szabadtéri medencében is. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.