Maldív-szigetek Berki Mazsi nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hogy hazaértek a Bahamákról, már a Maldív-szigeteken pihen Berki Krisztián és Mazsi.

Mindenki nagyot nézett, amikor Berki Mazsi a közösségi oldalán elárulta, hogy nászútra mennek Krisztiánnal. Ez azért is érdekes, mert szinte a napokban tértek haza a Bahamákról.

A csinos feleség immár a Maldív-szigetekről posztolt: egy stégen sétálgat, háttérben pedig az égszínkék, végtelen tenger.

Pachmann Péter Tóth Verával flörtölt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pachmann-peter-toth-veraval-flortolt.htmlPachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával. TV + SztárokOrigoVajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoAndy Vajna nagyon szerette a vicceket: ilyen volt a komoly üzletember humoros oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajna-nagyon-szerette-a-vicceket-ilyen-volt-a-komoly-uzletember-humoros-oldala.htmlAz elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme, néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott. TV + SztárokOrigoEgy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-egy-kornyekbeli-no-latta-amint-palacsik-lilla-es-ferje-megerkeznek-andy-vajna-villajaba.htmlEgy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve. TV + Sztárok--Ekkora Andy Vajna vagyona http://www.life.hu/sztarok/20190121-ekkora-a-vagyona-andy-vajnanak.htmlAndy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából. Halála mindenkit váratlanul ért, hiszen csak nagyon kevesen tudták, hogy hosszú ideje beteg. A filmjeivel híressé vált üzletember igazi birodalmat épített, kérdéses, mi lesz a vállalkozásainak és vagyonának sorsa. TV + Sztárok--Fenyő Iván élő adásban küszködött a könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-fenyo-ivan-elo-adasban-kuszkodott-konnyeivel-amikor-andy-vajna-halalarol-beszelt.htmlA január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész a könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.