cappuccino Berki Mazsi utazás arany Dubaj kávé Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak.

Csak ámulnak és bámulnak a rajongók Berki Mazsi fotóin: férjével együtt Dubajban pihennek. A kiruccanásról több fotót is megosztottak, egyiken például az ifjú feleség aranyporos kávét szürcsölget. Ráadásul a bejegyzésből az is kiderült, hogy a kiskanál is aranyból van.

Szó szerint bearanyozták a napunkat, a férjem csak annyit mondott, hogy most már kívül-belül aranyos vagyok. Arany kiskanállal még úgysem kevertem a kávémat” – írta a képhez.

Alicia Arden színésznő alul semmiben várta a Super Bowl-t - fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190204-alicia-arden-szineszno-alul-semmiben-varta-a-super-bowlt.htmlAlicia Arden színésznő nagyon szexi szerelésben várta a Super Bowl-t: bugyi nélkül terpsztett be. TV + Sztárok--Sztárok, akik miatt hihetünk az örök szerelemben: Tom Hanks és Meryl Streep is évtizedek óta házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-sztarok-akik-miatt-hihetunk-az-orok-szerelemben-tom-hanks-rita-wilson-meryl-streep.htmlŐk azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem. TV + SztárokOrigoSzavazz, szerinted ki a legcsinosabb a magyar sztáranyukák közül!http://www.life.hu/sztarok/20190204-szavazz-szerinted-ki-a-legcsinosabb-a-magyar-sztaranyukak-kozul.htmlA kisgyerekes sztáranyukák közül sokan megmutatták már magukat bikiniben, szerinted melyikük a legcsinosabb? TV + SztárokOrigoNagy Bogi, A Dal legfiatalabb versenyzője majdnem elájult a zsűri szavaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-nagy-bogi-a-dal-legfiatalabb-versenyzoje-majdnem-elajult-a-zsuri-szavaitol.htmlA Dal legfiatalabb énekese, Nagy Bogi mindössze 16 éves. A zsűri juttatta tovább a középdöntőbe, ezzel esélyt adva arra, hogy akár ő képviselhesse Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen. Bogi a szüleitől való elszakadásról énekel, a Life.hu riporterének pedig a kapcsolatáról is mesélt. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Hunor és VV Zsuzsu a jakuzziban masszírozták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-hunor-es-vv-zsuzsu-a-jakuzziban-massziroztak-egymast.htmlVV Hunor és VV Zsuzsu egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a jakuzziban nagyon összemelegedtek. TV + SztárokOrigoAz USNK csapata A Dal zsűrijének kemény kritikájáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-az-usnk-csapata-a-dal-zsurijenek-kemeny-kritikajarol-nyilatkozott.htmlAz X-Faktor nyertesei, vagyis az USNK is megmérette magát A Dal elődöntőjében. Kemény kritikákat kaptak, a kommentelők szerint egyenesen megalázó, ahogy a zsűri bírálta őket. A bírák nem, a közönség viszont továbbjuttatta őket. A Life.hu-nak nyilatkoztak a fiatal zenészek A Dal stúdiójában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.