Megérkezett Burgenlandba az első gólya

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
Burgenland tavasz gólya Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek azok, aki már alig várják, hogy tavasz legyen: megérkezett ugyanis Burgenlandba délről az első gólya.

A szokásosnál jóval hamarabb érkezett meg az első gólya a burgenlandi Rudersdorfba – írja a Travelo. A madár mindennapjait egy helyi férfi szokta figyelemmel kísérni. Elmondása szerint a gólya a közeli folyóparton szeret időzni, ott ugyanis könnyen talál magának élelmet.

Állítólag a téli szálláshelyéről csak márciusban szokott visszatérni, így mindenkit meglepett, hogy máris megérkezett. A helyiek úgy sejtik, lehet, hogy nem is Afrikában töltötte a telet, onnan ugyanis nem ért volna vissza ilyen hamar.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Ujvári Sándor
Aranyporos kávét iszogat Berki Mazsi Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-aranyporos-kavet-iszogat-berki-mazsi-dubajban.htmlBerki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak. UtazásOrigoBerki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeikethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-berki-mazsi-sirva-fakadt-letorolte-a-dubajban-keszult-felveteleiket.htmlSzomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. UtazásOrigoElmaradt a romantika: ez fogadta Peller Mariannékat a szállásukonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190203-elmaradt-a-romantika-ez-fogadta-peller-mariannekat-a-szallasukon.htmlAmikor csak teheti, szívesen vonul el a világ elől – férjével közösen – Peller Mariann. Azonban a színésznő nem minden utazásukról őriz jó emlékeket. UtazásOrigoThaiföldön nyaral Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190202-thaifoldon-nyaral-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer-enekesno.htmlBikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit Ilyés Jenifer. A fiatal énekesnő a párjával, Pintér Tiborral Thaiföldön pihen. Utazás--Mínusz 20 fokot is mértek az Egyesült Államokban – Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190201-minusz-20-fokot-is-mertek-az-egyesul-allamokban-elkepeszto-fotok.htmlAz USA leghidegebb városa jelenleg Chicago, most hidegebbet mérnek ott, mint a Déli-sarkon vagy Alaszkában. Akadnak olyan területek, ahol melegíteni kell a vasúti síneket, egyes helyeken az iskolákat is bezárták. Az extrém hideg már több halálos áldozatot szedett. Utazás--Janicsák Veca Balira utazott: valóra váltja gyerekkori álmáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190130-janicsak-veca-balira-utazott-valora-valtja-gyermekkori-almat.htmlGyerekkori vágya volt az utazás Janicsák Vecának, ugyanis akkor még nem engedhette meg magának, hogy világot lásson. Most valóra váltja az egykori kislány álmát, Balira utazott a lányával. UtazásFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.