Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten

repülőgép kényszerleszállás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fedélzeten lett rosszul egy kisbaba, ezért Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Pegasus egyik járata.

Budapesten szakította meg útját a török Pegasus low-cost légitársaság Isztambul–Párizs járata – számolt be róla az AIRportal. A repülőgép személyzete Kaposvár térségében döntött az út megszakítása mellett és fordult Budapest irányába.

A fedélzeten egy kisbaba lett rosszul, légzési nehézségei adódtak.

A gép reggel 9 óra előtt szállt le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat munkatársai a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermek-rohammentő egységeivel közösen megkezdték a kisgyermek ellátását.

A portál úgy tudja, az ellátás során kiderült, hogy a kislányt korábban már kórházban is kezelték feltehetőleg vírusfertőzés miatt. Az utazás során panaszai súlyosbodtak. Az ellátás után a gyermeket a Heim Pál kórházba szállították rohammentővel.

Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigoMegérkezett Burgenlandba az első gólyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-megerkezett-burgenlandba-az-elso-golya.htmlÖrülhetnek azok, aki már alig várják, hogy tavasz legyen: megérkezett ugyanis Burgenlandba délről az első gólya. Utazás--Aranyporos kávét iszogat Berki Mazsi Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-aranyporos-kavet-iszogat-berki-mazsi-dubajban.htmlBerki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak. UtazásOrigoBerki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeikethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-berki-mazsi-sirva-fakadt-letorolte-a-dubajban-keszult-felveteleiket.htmlSzomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. UtazásOrigoEllepték a turisták a thaiföldi barlangot, amely tele van fából készült péniszekkelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-elleptek-a-turistak-a-thaifoldi-barlangot-ami-tele-van-fabol-keszult-peniszekkel.htmlThaiföld egyik legkedveltebb úti célja a Railay-öböl, ahol egy különös szent hely található. A barlangban a helyiek szerint Phra Nang hercegnő szelleme él, és hatalmas fából készült péniszeket ajándékoznak neki. Utazás--Thaiföldön romantikázik Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-thaifoldon-romantikazik-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer.htmlAlig néhány hete, hogy összejött Pintér Tibor és Ilyés Jenifer, a pár máris első közös nyaralását tölti Thaiföldön. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.