Marokkóban nyaralt Pirner Alma és édesanyja

Marokkó bikini nyaralás Marrakesh Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma nemrég az édesanyjával a mesés Marokkóban nyaralt.

Pirner Alma édesanyjával együtt utazott el nemrég Marokkóba. A gyönyörű rúdtáncos most a FEM3 vendégeként mesélt arról, hogy már nagyon régóta szerettek volna ide eljutni.

Nagy Szex és New York rajongók vagyunk, és abban volt egy bizonyos jelenet, ami egy piacon játszódott, Abu-Dhabinak mondták, de valójában Marrakeshben játszódott. Emiatt mentünk oda, hogy megnézzük ezt a piacot, hogy hogyan fest valójában és fantasztikus volt. (...) Ez volt az első alkalom az életemben, hogy anyukámmal kettesben utaztam. Nekem már nagyon régen nem élnek a nagyszüleim, nem él apukám, gyakorlatilag csak anyu van, és a kis családom: a férjem és a gyermekem."

Alma egyébként a közösségi oldalán több bikinis fotót is megosztott a marokkói útról. Mutatunk belőle néhányat!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bye-Bye Marakesh, Hello Budapest! ☀️ #whataweek #fromsummertowinter

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

Vékony jég borítja a kínai nagy fal köveit, a turisták nem tudnak felmásznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190215-vekony-jeg-boritja-a-kinai-nagy-fal-koveita-turistak-nem-tudnak-felmaszni.htmlNem tudnak megmaradni a lábukon a turisták a kínai nagy falon, ugyanis egy vékony jégréteg szinte lehetetlenné teszi az előrejutást. Utazás--Fodor Zsóka a legnagyobb szerelméről, az utazásról vallotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-fodor-zsoka-a-legnagyobb-szerelmerol-az-utazasrol-vallott.htmlFodor Zsókának fiatalkora óta van egy óriási szerelme, amit senki nem vehet el tőle: erről vallott a színésznő. UtazásOrigoKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-egy-repulogep-budapesten.htmlA fedélzeten lett rosszul egy kisbaba, ezért Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Pegasus egyik járata. Utazás--Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigoMínusz 20 fokot is mértek az Egyesült Államokban – Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190201-minusz-20-fokot-is-mertek-az-egyesul-allamokban-elkepeszto-fotok.htmlAz USA leghidegebb városa jelenleg Chicago, most hidegebbet mérnek ott, mint a Déli-sarkon vagy Alaszkában. Akadnak olyan területek, ahol melegíteni kell a vasúti síneket, egyes helyeken az iskolákat is bezárták. Az extrém hideg már több halálos áldozatot szedett. Utazás--Popsivillantós, félpucér fotón Köböl Anitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-popsivillantos-felpucer-foton-kobol-anita-a-tv2-musorvezetoje.htmlA TV2 műsorvezetőnője Baliról posztolt a követői nagy örömére. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.