Vékony jég borítja a kínai nagy fal köveit, a turisták nem tudnak felmászni

csúszós utak jég Kínai Nagy Fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudnak megmaradni a lábukon a turisták a kínai nagy falon, ugyanis egy vékony jégréteg szinte lehetetlenné teszi az előrejutást. 

A kínai nagy fal feladja most a leckét a turistáknak: alig bírnak megállni a lábukon. Mivel jeges, csúszós az út, kugliként borítják egymást az emberek. Összekapaszkodva próbálnak egyről a kettőre jutni, csekély sikerrel. A havazás vékony, de veszélyes jégréteget képzett a köveken, amelyek így nagyon sikamlóssá váltak. Hiába azonban a veszély, ez nem tántorítja el az embereket a fal megmászásától.

Fodor Zsóka a legnagyobb szerelméről, az utazásról vallotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-fodor-zsoka-a-legnagyobb-szerelmerol-az-utazasrol-vallott.htmlFodor Zsókának fiatalkora óta van egy óriási szerelme, amit senki nem vehet el tőle: erről vallott a színésznő. UtazásOrigoKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-egy-repulogep-budapesten.htmlA fedélzeten lett rosszul egy kisbaba, ezért Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Pegasus egyik járata. Utazás--Ördög Nóráéknak késik a gépe, a repülőtéren ragadtakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-ordog-noraeknak-kesik-a-gepe-a-repuloteren-ragadtak.htmlRengeteg csomaggal és a gyerekekkel ragadt a Mexikóban, Cancunban található repülőtéren Ördög Nóra és Nánási Pál. A csodás utazásnak keserű vége lett. Utazás--Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigoMegérkezett Burgenlandba az első gólyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-megerkezett-burgenlandba-az-elso-golya.htmlÖrülhetnek azok, aki már alig várják, hogy tavasz legyen: megérkezett ugyanis Burgenlandba délről az első gólya. Utazás--Aranyporos kávét iszogat Berki Mazsi Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-aranyporos-kavet-iszogat-berki-mazsi-dubajban.htmlBerki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.