Dobó Kata és Kovács Patrícia elutaztak - Fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dobó Kata Kovács Patrícia utazás Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata egy időre távozott az országunkból, méghozzá Kovács Patríciával: a reptérről posztoltak.

Dobó Kata egy időre elutazik, ráadásul nem is egyedül. A reptérről közzétett fotója alapján kolléganőjével, Kovács Patríciával együtt távoznak egy időre Magyarországról. Úgy tűnik, nagyon örülnek annak, hogy kalandozhatnak egy kicsit, hiszen hatalmas mosollyal az arcukon pózolnak. A poszt szerint Kijevbe mennek, méghozzá egy kozmetikai cég megbízásából.

Részeg utas köpött le egy gyereket egy floridai repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190219--reszeg-utas-kopott-le-egy-gyereket-egy-floridai-repulogepen.htmlA részeg utasnak nem tetszett, hogy egy gyerek mellett kell ülnie, kiakadt és leköpte a kislányt. Utazás--Meztelenül készít utazási fotókat a bloggerhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190219-meztelenul-keszit-utazasi-fotokat-a-blogger.htmlEz az Instagram-oldal biztosan meghozza a férfiak kedvét az utazáshoz, ugyanis a The Nude Blogger meztelen képeket tölt fel a kalandjairól. UtazásOrigoKínos találkozása volt Pripri Rose vloggernek egy delfinnel – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190218-kinos-talalkozasa-volt-a-pripri-rose-vloggernek-egy-delfinnel.htmlPripri Rose vlogger ölébe ugrott egy delfin: érdekes jelenet lett a találkozásból. UtazásOrigoEzek a világ legjobb országaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190218-ezek-a-vilag-legjobb-orszagai.htmlKiderült, melyek a világ legjobb országai 2019-ben. UtazásOrigoKényszerleszállást hajtott végre Jennifer Aniston magángépe: Courteney Cox is a fedélzeten volthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190216-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-jennifer-aniston-magangepe-courtney-cox-is-a-fedelzeten-volt.htmlA Jóbarátok két színésze többedmagukkal repültek Mexikóba, de nem volt problémamentes az utazásuk: kényszerleszállást kellett végrehajtania a gépnek. Utazás--Marokkóban nyaralt Pirner Alma és édesanyjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190215-marokkoban-nyaralt-pirner-alma-es-edesanyja.htmlPirner Alma nemrég az édesanyjával a mesés Marokkóban nyaralt. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.