Szicíliában romantikázik Hegyi Barbara és Zorán

Zorán Hegyi Barbara utazás Szicília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara és Zorán Szicíliában lazítanak.

Hegyi Barbara és Zorán végre egy kicsit lazíthat: a pár Szicíliába szökött el pár napra. A színésznő a közösségi oldalára egy közös fotót is feltöltött, amelyhez azt írta, hogy „kettecskén”.

A korábbi képeiből kiderült, hogy valóban csodás helyen pihennek és tradicionális helyi ételeket kóstolnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kettecskén... Cefalù,Szicília

Hegyi Barbara (@hegyi_barbara_official) által megosztott bejegyzés,

Függőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--Hat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigoA színpadon verték bilincsbe a Charme együttes énekesét, Jáger Gyuláthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-szinpadon-vertek-bilincsbe-a-charme-egyuttes-enekeset-jager-gyulat.htmlÉrdekes esemény történt a Charme együttes kanadai koncertjén, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe. TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni az életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt. TV + Sztárok--Tolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoBabos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.