Bikiniben terpesztett be Szorcsik Viki – Fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szexi bikini Dubaj Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Vikit Dubajban fotózták bikiniben.

Szorcsik Vikiről nemrég Dubajban készült fotósorozat, amelynek egyik képét most meg is osztotta a közösségi oldalán a csinos színésznő. Egy aprócska fekete bikinit visel, ebben terpeszt a tengerparton, miközben vizes haját a kezével összefogja.

A kép hátterében egyébként nagyon szép színeket produkált a lenyugvó nap, de valószínűleg a férfi rajongói közül erre már senki sem figyelt.

Ezért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ezert-nem-vett-reszt-koos-janos-temetesen-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlKiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Kiderült, mennyi Koholák Alexandra tarifája a spirituális központbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-kiderult-mennyi-koholak-alexandra-tarifaja-a-spiritualis-kozpontban.htmlKoholák Alexandra is segít azoknak, akiknek szüksége van rá a férje spirituális központjában. Most kiderült, mennyit is kér ezért. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs magyar nőt akar feleségül vennihttp://www.life.hu/sztarok/20190321-dzsudzsak-balazs-magyar-not-akar-felesegul-venni.htmlNem sűrűn nyilatkozik Dzsudzsák Balázs a magánéletéről, de most kivételt tett: elárulta, van-e barátnője. TV + Sztárok--Kiosztották a Televíziós Újságírók Díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-kiosztottak-a-televizios-ujsagirok-dijat.htmlTizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.