Auschwitzból akart síneket lopni egy férfi: 10 év börtönt is kaphat

Forrás: Twitter/Auschwitz Memorial -
sín börtön lopás koncentrációs tábor Auschwitz-Birkenau
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vonatsín egy darabját szerette volna hazavinni magával Auschwitzból egy amerikai férfi. Tettéért akár 10 év börtönre is ítélhetik.

Egy 37 éves amerikai turistát tartóztatott le a rendőrség azután, hogy a történelmi jelentőségű Auschwitz–Birkenau haláltábor felé vezető vonatsínek darabjait próbálta felszedni – számolt be róla a Lokál.

Auschwitz sínei Forrás: Twitter/Auschwitz Memorial

A gyanúsított éppen kezdte felszedni a sín fém alkatrészeit, amikor a biztonsági szolgálat emberei rajtakapták. A férfit ezt követően őrizetbe vették. Tettét beismerte, szabadlábon védekezhet és akár 10 év börtönt is kaphat.

Joe Gall fotós jégbe fagyott szörfösökről készített elképesztő képekethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190401-joe-gall-fotos-jegbe-fagyott-szorfosokrol-keszitett-elkepeszto-kepeket.htmlA szörfözésről szinte mindenkinek a napfény és a meleg jut eszébe. Ám vannak olyan megszállottak akik a fagyos vízben is képesek űzni ezt a sportot. Róluk készített elképesztő képeket John Gall fotós. Utazás--Nyári Dia és szerelme kettesben utaztak el, kisfiuk nélkülhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190330-nyari-dia-es-szerelme-kettesben-utaztak-el-kisfiuk-nelkul.htmlNyári Dia és szerelme kisfiuk nélkül utaztak el, a színésznő szerint minden szülőnek járna egy kis kettesben töltött idő. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoPornósztárral fürdőzhetnek azok, akik befizetnek erre a japán útrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-pornosztarral-furdozhetnek-azok-akik-befizetnek-erre-a-japan-utra.htmlExtra szolgáltatásként egy pornósztárral fürdőzhetnek azok, akik befizetnek egy japán útra. UtazásOrigoLabancz Lilla fenékvillantós fotóval születésnapozikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-labancz-lilla-fenekvillantos-fotoval-szuletesnapozik.htmlNem akárhogy ünnepli a születésnapját Labancz Lilla. A Maldív-szigetekről posztolt egy pikáns fotót. UtazásOrigoMeztelen reggeli London felett – a jótékonyság jegyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-meztelen-reggeli-london-felett-mindez-a-jotekonysag-jegyeben.htmlMeztelenül étkezni a mesés London felett 35 ezer láb magasban? Akik igazán bátrak, most megtehetik, az első reggelik bevételét pedig jótékony célra ajánlják fel. Utazás--Kirgizisztánban jártunk: egy múltat idéző jurtatáborban repültünk vissza az időbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190321-kirgizisztanban-jartunk-videos-osszefoglalo-bemutatja-a-kirgizhegyseg-egyes-reszeit-az-eletet-a.htmlA Life.hu riportere a több mint 5000 km-re lévő Kirgizisztánban járt. Az országot Ázsia Svájcának is nevezik, persze nem a gazdagsága, hanem a hegyvidékes tájai miatt. Íme videós összeállításunk az útról, ahogyan mi láttuk. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.