Az életét kockáztatta egy jó fotóért egy utazó blogger pár

életveszély blogger Bali utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakasztotta a rajongóit Kelly és Kody, a népszerű utazó blogger pár.

Rengetegen imádják Kellyt és Kodyt, a népszerű utazó blogger párt, ám most mégis sokan kiakadtak rájuk. Az történt ugyanis, hogy a szerelmesek Balin jártak, ahonnan természetesem szebbnél szebb fotókat posztoltak a közösségi oldalukra. Az egyik kép azonban igencsak kiverte a biztosítékot: életveszélyes helyzetben fotózkodtak.

Az ország híres medencéjében fürdőztek, amikor Kody izmos karjával megfogta a barátnőjét és lelógatta a mélybe. Ha nem lett volna elég ügyes, az a lány életébe is kerülhetett volna.

Újra megmérik a Mount Everest magasságáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190410-ujra-megmerik-a-mount-everest-magassagat.htmlA nepáli kormány által kijelölt hegymászókból álló csoportot küldenek a Mount Everest (Csomolungma) magasságának újbóli megmérésére és annak kiderítésére, hogy a 2015-ös nagy erejű földrengés miatt csökkent-e a hegy magassága. Utazás--Pirner Alma Balin villantotta meg feszes fenekét – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190408-pirner-alma-balin-villantotta-meg-feszes-feneket.htmlPirner Alma Balin villantotta meg formás fenekét. UtazásOrigoVilágszerte virágba borultak a cseresznyefák: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190408-vilagszerte-viragba-borultak-a-cseresznyefak.htmlVisszavonhatatlanul itt a tavasz: világszerte virágba borultak a cseresznyefák. UtazásOrigoHamarosan megnyílik Amszterdamban az 5D-s pornómozi (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190404-hamarosan-nyilik-amszterdamban-az-5ds-pornomozi.html5D-s mozival várják Amszterdamban a pornófilmek rajongóit. UtazásOrigoTunyogi Bernadett fél évet várt álmai nászútjára: Kubába utaztak a férjévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190405-tunyogi-bernadett-fel-evet-vart-almai-naszutjara-kubaba-utaztak-ferjevel.htmlTunyogi Bernadett és Soponyai Géza tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, a nászútra azonban fél évet várniuk kellett, de megérte: a paradicsomban érezték magukat Kubában. UtazásOrigoÍgy telnek a Nánási család első napjai Ázsiában – Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190328-igy-telik-a-nanasi-csalad-elso-napja-azsiaban.htmlMegérkezett a Nánási család az Ázsia Expressz 2 forgatási helyszínére, Srí Lankára, ahonnan fotókat is posztoltak. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.