Rubint Réka és Schobert Norbi esküvőn vett részt Mauritiuson

Forrás: Polyak Attila -
esküvő Rubint Réka Mauritius Schobert Norbert tábor alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi álomesküvőn vett részt Mauritiuson.

Alakreformtáborban van Rubint Réka és Schobert Norbi Mauritiuson, és immár hagyománynak számít, hogy a festői helyen a csapatból egy pár hivatalosan is összeköti az életét. Így történt ez most is, Judit és Gábor a tengerparton, naplementében mondta ki egymásnak a boldogító igent, a násznépet pedig a táborozók alkották.

A ceremóniáról készült videót ide kattintva, Rubint Réka Instagram-oldalán nézheted meg!

Rubint Réka és Schobert Norbi esküvőn vettek részt Forrás: Polyak Attila
Fodor Zsóka elköltözött Békéscsabáról, mert nem szerették a kollégáihttp://www.life.hu/sztarok/20190418-fodor-zsoka-elkoltozott-bekescsabarol-mert-nem-szerettek-a-kollegai.htmlA színésznő elköltözött Békéscsabáról, mert úgy érezte, nem szeretik a kollégái, így pedig képtelen dolgozni. TV + SztárokOrigoPalik Lászlónak felejthetetlen élményt nyújtott az Exatlon Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-palik-laszlonak-felejthetetlen-elmenyt-nyujtott-az-exatlon-hungary.htmlHónapokon keresztül vezette Palik László az Exatlon Hungary című műsort, ahol a versenyzők elképesztő teherbírásról tettek tanubizonyságot. A műsorvezető meghatóan nyilatkozott az elmúlt időszakról. TV + SztárokOrigoÖsszetört édesapja halálhírétől Bács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20190418-osszetort-edesapja-halalhiretol-bacs-kati.htmlBár a viszonyuk az utóbbi években nem volt felhőtlen, Bács Ferenc lánya, Bács Kati teljesen összetört édesapja halálhírétől. TV + Sztárok--Flipper Öcsi édesanyja szerint a zenészt a nők tették tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20190418-flipper-ocsi-edesanyja-szerint-a-zeneszt-a-nok-tettek-tonkre.htmlFlipper Öcsi 2008-ban távozott az élők sorából, több mint 10 éve nincs köztünk a zenész, de családtagjai és rajongói soha nem feledik. Édesanyja elárulta, mi is vezetett Öcsi halálához. TV + Sztárok--Élő adásban mutattak be félelmetes produkciót a Rippel testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-elo-adasban-mutattak-be-felelmetes-produkciot-a-rippel-testverek.htmlA Rippel testvérek elképesztő produkciót mutattak be a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoKabát Petit őrült focidrukker zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kabat-petit-orult-focidrukker-zaklatta.htmlKabát Peti elárulta, egy fanatikus focidrukker zaklatta őt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.