Rubint Rella a Coachella fesztiválon bulizik - Fotó

Coachella bulizás fesztivál Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella egy időre otthagyta Dél-Koreát: Kaliforniába utazott a Coachella fesztiválra. 

Rubint Rella a szerelme miatt Dél-Koreába költözött, ugyanis focista vőlegénye oda igazolt. A fiatal pár gyorsan beilleszkedett az idegen országba, és igyekeznek kalandként felfogni, hogy mindent a nulláról kell elkezdeniük. Posztjai alapján úgy tűnik, hogy Rella élvezi odakint az életet, de egy időre kimenőt kapott, vagyis elhagyta Dél-Koreát, hogy részt vegyen a Coachella fesztiválon Kaliforniában.

Varázslatos fotót posztolt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-varazslatos-fotot-posztolt-debreczeni-zita.htmlDebreczeni Zita Thaiföldről posztolt egy varázslatos fotót. Utazás--Medence mellől posztolt Dobó Kata – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-medence-mellol-posztolt-dobo-kata.htmlDobó Kata egy medencés fotóval intett búcsút Los Angelesnek. UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoExtrák a kocsiban, amelyek biztonságos élménnyé teszik a vezetésthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190414-suzuki-extrak-noi-vezetoknek-amelyek-konnyitik-es-biztonsagosabba-teszik-a-vezetest.htmlHa hosszabb útra indulunk autóval, érthető módon a lehető legtöbb óvintézkedést megtesszük annak érdekében, hogy ne történhessen baj. Szerencsére ma már radarok, kamerák és lézerek is gondoskodnak a könnyed vezetés elményéről és a lehető legnagyobb biztonságunkról. Ez utóbbi talán a nők esetében kiemelten fontos, akik sokkal óvatosabbak és biztonságra törekvőbbek az utakon, mint a férfiak. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy ők rosszabb sofőrök lennének, inkább arról van szó, hogy többször viszik utasként a gyerekeiket, és ezért a védelmező attitűd náluk a még óvatosabb autózással párosul. UtazásOrigoMegszólalt a riporter, aki elsők között léphetett be a leégett Notre-Dame-bahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190416-megszolalt-a-riporter-aki-elsok-kozott-lephetett-be-a-leegett-notre-dameba.htmlA Daily Mail riportere az elsők között léphetett be a leégett Notre-Dame-ba. Elmondta, mit látott. Utazás--Jézus arca tűnt fel egy sziklán Virginiában – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190412-jezus-arca-tunt-fel-egy-sziklan-virginiaban.htmlJézus arcát vélte felfedezni egy sziklán egy kiránduló Virginiában. UtazásOrigoÚjra megmérik a Mount Everest magasságáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190410-ujra-megmerik-a-mount-everest-magassagat.htmlA nepáli kormány által kijelölt hegymászókból álló csoportot küldenek a Mount Everest (Csomolungma) magasságának újbóli megmérésére és annak kiderítésére, hogy a 2015-ös nagy erejű földrengés miatt csökkent-e a hegy magassága. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.