Palatinus strand Paskál fürdő strand Dagály fürdő fürdő Budapest nyitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az idő kissé zordra fordul a hétvégén, szombaton mégis megnyitnak a budapesti strandok kinti medencéi. A Palatinus, a Dagály és a Paskál nyit az első hullámban. Az árak minimálisan emelkedhetnek. Íme a praktikus tudnivalók a strandszezonnal kapcsolatban.

Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, a Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandját várhatóan május 18-ától vehetik birtokba a fürdőzők, a hagyományos nyári strandok, a Római és Pünkösdfürdő június 2-án, illetve június 15-én nyitnak.
Június második felében adják át a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő strandját, ahol a felújított hullámmedence mellett helyet kap egy gyerek- és egy élménymedence is.

Közölték, hogy a belépők árai minimálisan, 0-200 forint között emelkedtek. Továbbra is lesz lehetőség gyermek-, diák- és nyugdíjasjegy vásárlására, illetve jelentős kedvezményeket nyújtó családi belépők megváltására – írja az MTI.

Az árak a www.budapestgyogyfurdoi.hu oldalon találhatóak. Az összes budapesti strandon továbbra is úgynevezett készpénzmentes fizetés működik, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően SZÉP-kártyát fogadnak el – közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

A Mokka stábjának Czinege Szilvia értékesítési és marketingigazgató beszélt a nyitásról és a praktikus tudnivalókról.

Rákóczi Feri és családja vasárnapig Srí Lankán maradhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190424-rakoczi-feri-es-csaladja-vasarnapig-sri-lankan-marad.htmlHúsvét vasárnapján több öngyilkos merénylő robbantott Srí Lankán. Az országban tartózkodik Rákóczi Feri és családja is. SMS-ben nyilatkozott a kinti helyzetről. Utazás--Bikinis fotót posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190421-bikinis-fotot-posztolt-rubint-reka-fitneszedzo.htmlBikiniben mutatta meg a testét Rubint Réka. A fitneszedző éppen táboroztat, ott készült a kép. UtazásOrigoAda végleg Németországba költözik: már iskolát és lakást keresnekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190420-ada-vegleg-nemetorszagba-koltozik-mar-iskolat-es-lakast-keresnek.htmlAda szerelme Németországban él. A műsorvezető komoly döntést hozott: követi a szerelmét, és a fiaival együtt külföldre költözik. UtazásOrigoAz extrém szexbe halhatott bele egy orosz túrázóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-extrem-szexbe-halhatott-bele-egy-orosz-turazo.htmlFához bilincselve találták meg annak az orosz túrázónak a csontvázát, aki 2017 májusában tűnt el. UtazásOrigoÍgy csökkentsd a nyaralásod ökológiai lábnyomát: utazz tudatosan!http://www.life.hu/lifeutazas/20190419-fenntarthato-desztinaciok-szlovenia-horvatorszag-svedorszag.htmlAz utazás az elmúlt években egyre több embernek vált elérhetővé. A digitális megoldásoknak és a növekvő számú lehetőséggel párhuzamosan csökkenő áraknak köszönhetően gyakran lehet jó ajánlatokba botlani. Az opciók között szemezgetve könnyű megfeledkezni az utazás környezeti hatásairól, pedig az első lépéseket megtenni a tudatosabb üdülés felé nem is olyan nagy kihívás, mint amilyennek elsőre tűnik. Az utazási mód vagy a célpont tudatos kiválasztásával is csökkenthető a világ felfedezése közben magunk után hagyott lábnyom. UtazásAFPPárizsban tölti a húsvétot Nádai Anikóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190419-parizsban-tolti-a-husvetot-nadai-aniko-musorvezeto.htmlA húsvéti ünnepet nem tölti itthon a ValóVilág műsorvezetője, Nádai Anikó. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.