Erdélyi Mónikáék egy tüntetés közepén találták magukat Párizsban

Párizs Erdélyi Mónika utazás tüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párizsba utazott Erdélyi Mónika és lánya, Molli. A felhőtlen pillanatokat azonban megtörte, hogy egy tüntetés kellős közpén találták magukat. Félő volt, hogy lekésik a repülőt. 

„Nagyon rémisztő volt az egész, még sosem éltünk át hasonlót Mollival. Rendőrök és kommandósok lepték el az utcákat, és bár szerencsére semmilyen összecsapásnak nem voltunk szemtanúi, így is óriási volt a felfordulás. A fél várost lezárták. A buszvezető ráadásul egyáltalán nem volt kedves. Amikor leszállított minket, azt mondta, hogy menjünk, amerre látunk” – mesélte a Ripostnak Erdélyi Mónika, aki lányával, Mollival Párizsba utazott. Ott egy tüntetés kellős közepén találták magukat, pedig már épp a reptérre igyekeztek.

A buszról egy taxiba szálltak. „A taxis igyekezett megnyugtatni, ám ő is csak annyit tudott mondani: mindent megtesz, hogy időben kiérjünk a reptérre, de a lehetetlenre ő sem képes. Óriási szerencse, hogy amint kikeveredtünk Párizsból, már egész jól lehetett haladni” – folytatta Mónika, akinek lányával végül sikerült elérnie a repülőt.

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutatóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190520-masfel-kilos-aranyrogot-talalt-egy-ausztral-hobbikutato.htmlCsaknem másfél kilós, százezer ausztrál dollárt (20 millió forintot) érő aranyrögöt talált egy hobbikutató az Ausztrália nyugati részén fekvő Kalgoorlie környékén. UtazásOrigoTitkos lakás is helyet kapott az Eiffel-torony tetejében – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190513-titkos-lakas-is-helyet-kapott-az-eiffeltorony-tetejeben-video.htmlGustave Eiffel egy kicsit magának is kedvezett, amikor megépítette az Eiffel-tornyot. A tetejében egy kis lakást is kialakított, amiről ma már kevesen tudnak. Akkoriban a világ elitje akart bejutni a titokzatos falak közé. Utazás--Egyre több magyar vág neki lakóautóval Amerikánakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190517-egyre-tobb-magyar-vag-neki-lakoautoval-amerikanak-usa.htmlAz Egyesült Államok felfedezésének egyik legjobb módja a lakóautó-bérlés. Mellette szól a kényelem, az ár, és természetesen a hamisítatlan amerikai életérzés is. A lakókocsis utazást applikációkkal, előfoglalásokkal és a tapasztalt utazók tanácsainak meghallgatásával még könnyebbé tehetjük. UtazásOrigoKároly herceg meseszép panziót nyitott a család egyik kastélyábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190516-karoly-herceg-meseszep-panziot-nyitott-a-csalad-egyik-kastelyaban.htmlGranary Lodge néven nyitotta meg panzióját Károly herceg május elején. A CNN szerint a The Castle of Mey-t a herceg nagymamája, az anyakirálynő vásárolta. Utazás--A vízesés alatt szexizett Pirner Alma – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-a-vizeses-alatt-szexizett-pirner-alma.htmlPirner Alma Balin egy vízesés alatt mutatta meg idomait fürdőruhában. Utazás--Csodás alakot villantott Demcsák Zsuzsa a thaiföldi napsütésbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-csodas-alakot-villantott-demcsak-zsuzsa-a-thaifoldi-napsutesben.htmlVéget ért az Ázsia Expressz forgatása. A kimerült hírességek igyekeznek minden percet kihasználni a regenerálódásra. Így tett Demcsák Zsuzsa is, aki bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.