Zimány Linda csupasz fenekét mutatta meg követőinek – Fotó

Forrás: Origo -
fotó csupasz Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda ezúttal Ciprusra utazott a barátnőjével, ahol a városnézés és a strandolás mellett a modellkedés és a fotózkodás is fontos szerepet kap. Egy ott készült fotón csodálhatjuk meg a modellből lett ügyvédjelölt fenekét is.

Zimány Linda Cipruson pihen éppen a barátnőjével. A modellből lett ügyvédjelölt szívesen osztja meg a követőivel, miket eszik, és milyen nevezetességeket látogat meg, és persze azt is, mikor mit visel. A strandon ezúttal egy elképesztően szexi fürdőruhába bújtatta formásra gyúrt fenekét. A tangás alsó nem sokat hagyott a képzeletre.

Zimány Linda Forrás: Origo

Zimány Linda extrán szexi fotóját ITT nézhetitek meg.

Kitört az Etna, Európa legnagyobb vulkánja – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-kitort-az-etna-europa-legnagyobb-vulkanja-foto.htmlKitört az Etna, Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánja, Catania város közelében. Utazás--Özönlenek a turisták Csernobilba az HBO sorozatának hatásárahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190605-ozonlenek-a-turistak-csernobilba-az-hbo-sorozatanak-hatasara.htmlHatalmas siker az HBO sorozata, amely a csernobili atomkatasztrófát dolgozza fel. A minisorozat a történtek 33. évfordulója alkalmából készült. A hírek szerint a turisták özönlenek, hogy megnézzék, hol történt a tragédia. UtazásOrigoEnnyibe kerülnek a belépőjegyek idén a balatoni strandokonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190604-ennyibe-kerulnek-a-belepojegyek-iden-a-balatoni-strandokon.htmlMegérkeztek a balatoni strandok 2019-es árai. Utazás--Beverly Hills, Las Vegas: az USA legnépszerűbb helyein forgatott a Life.huhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190603-beverly-hills-las-vegas-az-usa-legnepszerubb-helyein-forgatott-a-lifehu.htmlA Life.hu stábja néhány hete az Amerikai Egyesült Államokban forgatott. Az utazás első állomásaként Hollywoodot mutatjuk meg, megnéztük az Oscar-gálának helyt adó plázát, a hírességek sétányát, a sztárok házait, majd Beverly Hillst is. Ezután autóba ültünk, és elutaztunk Las Vegasba, ahol még egy helikopterre is felszálltunk, megnéztük a világ leghíresebb gátját és a Grand Canyon bevezető szakaszát, majd visszatérve az Angyalok Városába, ellátogattunk a leghíresebb temetőbe, a Universal filmstúdióba, a Nickelodeon díjátadójára, és természetesen a Baywatch helyszíneként szolgáló Santa Monica beachre. Íme a nyugati part legnépszerűbb területei néhány percben, ahogyan mi láttuk. Utazás--Halakkal kávézhatsz ebben a vietnami kávézóbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190603-halakkal-kavezhatsz-ebben-a-vietnami-kavezoban.htmlEgyetlen olyan kávézó van a világon, ahol halakkal együtt üldögélhetsz. A Ho Si Minh-városban található Amix Coffee-ban ugyanis mezítláb, majdnem térdig érő vízben kell lenned. Utazás--Egy elhagyott bikinifelsőt talált Szandi a mocsárbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-egy-elhagyott-bikinifelsot-talalt-szandi-a-mocsarban.htmlKülönös dologra bukkant Szandi egy mocsárban Horvátországban. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.