Csonka András elutazott Berlinbe, és a város teljesen lenyűgözte

Csonka András utazás Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András Berlinben töltötte a hosszú hétvégét.

Csonka András úgy döntött, itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, és a hosszú hétvégére egyedül elutazott Berlinbe. A német főváros egészen magával ragadta, élményeiről pedig a FEM3 Caféban is mesélt.

Még nem voltam Berlinben, és a kollégáim, ismerőseim mondták, hogy fantasztikus hely, és kulturális szempontból hihetetlen gazdag tárház... Naponta több ezer eseménynek ad otthont. Érdekelt, hogy az egykori NDK-nak a nyomai hogy maradtak meg. (...) Olyan környezettudatossággal találkoztam, mint a világon sehol. Olyan módon van a tömegközlekedés fejlesztve, a metróhálózat és vasúthálózat a város minden pontjára elér, épp olvastam, hogy a lakosság fele nem is használ kocsit, rengetegen használnak kerékpárt."

Zimány Linda csupasz fenekét mutatta meg követőinek – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190611-zimany-linda-csupasz-feneket-mutatta-meg-kovetoinek-foto.htmlZimány Linda ezúttal Ciprusra utazott a barátnőjével, ahol a városnézés és a strandolás mellett a modellkedés és a fotózkodás is fontos szerepet kap. Egy ott készült fotón csodálhatjuk meg a modellből lett ügyvédjelölt fenekét is. UtazásOrigoÖzönlenek a turisták Csernobilba az HBO sorozatának hatásárahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190605-ozonlenek-a-turistak-csernobilba-az-hbo-sorozatanak-hatasara.htmlHatalmas siker az HBO sorozata, amely a csernobili atomkatasztrófát dolgozza fel. A minisorozat a történtek 33. évfordulója alkalmából készült. A hírek szerint a turisták özönlenek, hogy megnézzék, hol történt a tragédia. UtazásOrigoDubajban készül a világ legnagyobb víziparkjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190528-dubajban-keszul-a-vilag-legnagyobb-viziparkja.htmlA világ legnagyobb víziparkját készül megépíteni Dubaj. UtazásOrigoHarry herceg és Meghan hercegné gyermekükkel együtt máris utazni készülnekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190527-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermekukkel-egyutt-maris-utazni-keszul.htmlKöztudott, hogy sok szállal kötődik Afrikához Harry herceg és Meghan hercegné. Úgy tűnik, ismét oda utaznak, és gyermeküket, az újszülött Archie-t is magukkal viszik. Utazás--Nem temetik föld alá a holtakat a Trunyan nevű faluban – Fotó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190528-nem-temetik-fold-ala-a-holtakat-a-trunyan-nevu-faluban.htmlTrunyan egy aprócska falu, ahol a halottak nem kerülnek a föld alá. Utazás--Sorban állnak a Mount Everesten: a torlódás 10 halálos áldozatot követelthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190526-sorban-allnak-a-mount-everesten-a-torlodas-10-halalos-aldozatot-kovetelt.htmlRengetegen szeretnék meghódítani a Mount Everestet, ami miatt torlódás alakult ki: a sorban állás pedig eddig 10 halálos áldozatot követelt. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.