Gáspár Laci megmutatta feleségét bikiniben - Fotó

fotó feleség Gáspár Laci bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralásukról posztolt fotót Gáspár Laci. Megmutatta a feleségét bikiniben.

Gáspár Laci és felesége, Niki éppen megérdemelt pihenésüket töltik kedvenc helyükön, vagyis Olaszországban. Laci azért nyaralás közben sem feledkezik meg a rajongóiról, rendre posztol a nyaralásukról fotókat. Nemrég például azt mutatta meg, hogyan napoznak a feleségével: Niki nagyon dögös bikiniben.

Csodásan néz ki a 75 esztendős Diana Ross: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-csodasan-nez-ki-a-75-esztendos-diana-ross.htmlFriss fotó készült a 75 esztendős Diana Rosszról. TV + Sztárok--Plágiummal vádolják Delhusa Gjonthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-plagiummal-vadoljak-delhusa-gjont.htmlA magyar énekest azzal vádolják, hogy egyik dala hasonlít Alvaro Soler egyik slágerére: Delhusa Gjon el is ismerte, hogy van egyezés, ráadásul szándékos. TV + SztárokOrigoErzsébet királynőnek valami az arcába vágódott egy nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-erzsebet-kiralynonek-valami-az-arcaba-vagodott-egy-nyilvanos-esemenyen.htmlMeglepő fordulat történt a Royal Windsor Kupa pólómérkőzésén a minap, amelyen II. Erzsébet királynő is részt vett. Véletlenül egy sál csapódott az arcába. TV + Sztárok--Mel B összemelegedett egy nála 15 évvel fiatalabb nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-mel-b-osszemelegedett-egy-nala-15-evvel-fiatalabb-novel.htmlHasít az újraalakult Spice Girls turnéja, ám nemcsak a koncertek körül zajlanak az események. A pletykák szerint Mel B a szerelmet is megtalálta egy 15 évvel fiatalabb énekesnő személyében. TV + Sztárok--Gáspár Laci és Niki házassági évfordulót ünnepeltek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gaspar-laci-es-niki-hazassagi-evfordulot-unnepeltek.htmlGáspár Laci és Niki különleges dolgot ünnepeltek Olaszországban. TV + SztárokOrigoGyászol L. L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gyaszol-l-l-junior.htmlMegrendítő hírt kapott L. L. Junior. A rapper elveszítette jó barátját, menedzserét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.