Farkasházi Réka bikiniben egy csipkeruhában pózol egy hajón: Mallorcán nyaral a színésznő

Mallorca utazás bikini Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka is elszökött a szürke hétköznapokból, és Mallorcán piheni ki az év fáradalmait. Gyönyörű fotót posztolt a színésznő.

"Ez már a pihenés felsőbb szintje. Végre elérkeztem ide.

Napok óta azt sem tudom sokszor, hogy hol a telefonom. Ami azért vicc, nem? Mármint az, hogy ez is valami. Hát ilyen a világ. Ilyenné formáltuk. De szerencsére formalhatjuk tovább, másmilyenné. Jobbá. Szebbé nem, mert önmagától gyönyörű. Ahogy néztem ezeket a hegyeket, a végtelen mély tengert, olyan kicsinek éreztem magam. Jó, hogy tudom magam kicsinek érezni" – írta hosszú posztjának elején Réka, aki csak úgy tündököl a nyaralós fotóján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez már a pihenés felsőbb szintje. Végre elérkeztem ide. Napok óta azt sem tudom sokszor, hogy hol a telefonom. Ami azért vicc, nem? Mármint az, hogy ez is valami. Hát ilyen a világ. Ilyenné formáltuk. De szerencsére formalhatjuk tovább, másmilyenné. Jobbá. Szebbé nem, mert önmagától gyönyörű. Ahogy néztem ezeket a hegyeket, a végtelen mély tengert, olyan kicsinek éreztem magam. Jó, hogy tudom magam kicsinek érezni. Nem olyan hatalmasnak, aki rombolhat, ítélkeznet, bánthat, véleményezhet. Olyan jó, hogy olyan emberek vesznek körül, akik hasonlóan gondolják. Köszönöm nektek is a sok kedvességet, biztatást. Olyan sokszor írjátok, hogy szeretitek olvasni, amiket írok. Pedig nem írok mást, csak azt ami velünk történik. Lehet, hogy nem osztom meg életünk minden pillanatát, de amit igen, azt úgy, ahogy... . Olyan sok biztatást kaptam, ami felbátorított. Meséket írok a dalainkhoz. Életmeséket. Rólunk, rólatok. Családról, életről. Hogy milyen szép. Hogy milyen kicsik vagyunk. De milyen hatalmas lehet az erőnk, ha van bennünk szeretet, ha meg tudjuk látni egymásban, a világban a szépet, a jót. Azt hiszem ez utóbbi a legnagyobb erényem. A nagyszüleim öröksége. A boldogságra való képességgel együtt. Nagy adomány. Hálás vagyok érte. #kiscsaládomnagycsaládom #családalegnagyobbkincs

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

Farkasházi Réka visszatér: 8 hónappal a szülés után újra munkába áll


Nyolc hónapja, hogy Farkasházi Réka életet adott harmadik gyermekének, és most visszatér a színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.