Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, fürdőruhás képeket készített Ördög Nóráról a férje, Nánási Pál. A fényképész az Instagramján osztotta meg őket. 

"Vannak pillanatok, amelyek annyira tökéletesek, hogy az ember legszívesebben megállítaná az időt, vagy legalábbis szeretné megörökíteni amennyire csak lehet, hogy újra és újra átélhesse. Ez a naplemente Srí Lankán az óceán partján pontosan ilyen volt. Szerencsére velem volt a fényképezőgépem és a modell, akit a legtöbbször fotóztam az elmúlt majd' 11 évben..." – írta Nánási a kép kísérőszövegeként.

A hőség miatt le kellett zárni az Akropoliszthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-a-hoseg-miatt-kellett-zarni-az-akropoliszt-gorogorszag.htmlCsütörtök délután négy órára lezárták a legismertebb görög műemléket, az athéni Akropoliszt a városban tomboló hőség miatt. Utazás--Bikinire vetkőzött Berki Mazsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-bikinire-vetkozott-berki-mazsi-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlNyaralásukról töltött fel bikinis képet Berki Mazsi. Berki Krisztián felesége nádszálvékony, és azt szívesen meg is mutatja követőinek. UtazásOrigoMegvan a 16 legjobb balatoni strandhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-iden-16-balatoni-strand-erdemelte-ki-a-legjobbaknak-jaro-otcsillagos-kek-hullam-zaszlot.htmlIdén 16 balatoni strand érdemelte ki a legjobbaknak járó ötcsillagos, kék hullám zászlót. Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke pénteken Balatonalmádiban a strandminősítés díjátadó ünnepségén elmondta, soha nem volt még ennyi kiváló minősítésű strand a Balatonon. A legjobbnak járó elismerést Csopak Községi Strandja kapta. UtazásEgyre több magyar vág neki lakóautóval Amerikánakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190517-egyre-tobb-magyar-vag-neki-lakoautoval-amerikanak-usa.htmlAz Egyesült Államok felfedezésének egyik legjobb módja a lakóautó-bérlés. Mellette szól a kényelem, az ár, és természetesen a hamisítatlan amerikai életérzés is. A lakókocsis utazást applikációkkal, előfoglalásokkal és a tapasztalt utazók tanácsainak meghallgatásával még könnyebbé tehetjük. UtazásOrigoPárizsban tölti a húsvétot Nádai Anikóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190419-parizsban-tolti-a-husvetot-nadai-aniko-musorvezeto.htmlA húsvéti ünnepet nem tölti itthon a ValóVilág műsorvezetője, Nádai Anikó. Utazás--Bikinis fotót posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190421-bikinis-fotot-posztolt-rubint-reka-fitneszedzo.htmlBikiniben mutatta meg a testét Rubint Réka. A fitneszedző éppen táboroztat, ott készült a kép. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.