Czippán Anett részletesen beszámolt a görögországi horrorviharról

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
vihar Görögország Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedek óta nem láttak ekkora vihart Görögországban. Éppen a katasztrófa sújtotta területen nyaral Czippán Anett és családja is. A műsorvezető a Mokkában számolt be részletesen a történtekről.

„Majdnem kint kapott el minket a vihar, pont akkor értünk haza. Nagyon-nagyon kemény volt. Attól féltünk, hogy bármelyik pillanatban betörik az ajtó, vagy elviszi a fejünk fölül a házat a szél. Rettenetes volt ezt megélni. A gyerekek is nagyon féltek. Borzasztó, hogy mit tud művelni a természet. (...) Azt hallottuk, hogy a fák törnek, reccsennek, a szomszéd háznak leszakad a napernyője, a teraszunk pedig megtelt vízzel. Három óránkba telt, mire a lakást elfogadható állapotba tudtuk hozni” – mondta a telefonba a műsorvezető.

Áram és víz még mindig nincsen a nyaralójukban. Anett és párja úgy határoztak, hogy ha ez nem változik a mai nap folyamán, akkor menniük kell innen, mert két gyerekkel ez nem tartható állapot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.