Iszak Eszti legújabb fotója olyan, akár egy képeslap

fotó Iszak Eszter utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti Cipruson nyaral éppen, ahonnan egy csodás fotót posztolt, természetesen magáról.

Csodás helyen nyaral Iszak Eszti, akinek fotói művészi igényességgel vannak megkomponálva. Ezúttal egy olyan képet láthatunk a műsorvezetőről, ahol egy párducmintás szoknyában, bikinfelsőben, háttal áll és a tengert kémleli.

Követői elaláltak a látványtól, nem is csoda, hogy szivecskékkel árasztották el Eszti posztját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokábólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-kigordult-az-elso-kiss-emeletes-motorvonat-a-dunakeszi-jarmujavito-gyartocsarnokabol.htmlKigördült a MÁV-Start megrendelésére készült első nagykapacitású KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából kedden. UtazásOrigoTop 5 látnivaló Olaszországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190711-top-5-latnivalo-olaszorszagban-firenze-colosseum-comoi-to-pompei-velence.htmlTalán nincs is olyan ember, akinek Olaszország ne szerepelne a bakancslistáján. Nem véletlenül: minden évszakban csodákat rejt magában, vannak hóval borított hegyei, csodálatos tóvidéke, mediterrán tengerpartjai, a művészetek szerelmeseinek és a történelem rajongóinak igazi kulturális Kánaán. Ha még nem voltál Itáliában, és még nincs úti célod a nyaraláshoz, biztosan nem fogsz csalódni, ha egy olaszországi pihenést választasz. UtazásOrigoCzippán Anették horrornyaralása folytatódott: a műsorvezető kikészülthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-czippan-anettek-horrornyaralasa-folytatodott-a-musorvezeto-kikeszult.htmlCzippán Anették nyaralása nem úgy indult, ahogy eltervezték, és a rémálom folytatódott. UtazásOrigoEgy egyiptomi szálloda medencéjébe fulladt bele egy négyéves angliai kislányhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190715-egyiptomi-szalloda-medencejebe-fulladt-bele-egy-negyeves-angliai-kislany.htmlFeltehetőleg a kislány elcsúszott, beverte a fejét, majd a vízbe esett az egyiptomi szállodában. Utazás--Kiszel Tünde rózsaszín gumiflamingóval és hatalmas mellekkel pózolt – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190716-kiszel-tunde-rozsaszin-gumiflamingoval-es-hatalmas-mellekkel-pozolt-foto.htmlKiszel Tünde és családja Ibizán töltött 6 napot. Bár a celeb már itthon van, egy igen szexire sikerült képet töltött fel közösségi oldalára – elkapta a nosztalgia. UtazásOrigoEzért fehér a hotelekben az ágyneműhuzathttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-ezert-feher-a-hotelekben-az-agynemuhuzat.htmlSzinte minden hotelben fehér ágyneműhuzatot használnak: ezért ez a sláger. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.