Vérrel, gyászruhával, vécépapírral utazik Erzsébet királynő

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
gyászruha vér Erzsébet királynő gyász vécépapír utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok érdekes szokása és protokoll által előírt szabálya van a királyi család tagjainak. Most kiderült, hogy az utazások alkalmával sem úgy indulnak el, mint mások. 

Idézd fel, miket pakolsz el, amikor egy nyaralásra csomagolsz! A brit királyi család tagjainak poggyászában biztosan nem ezek lapulnak. Vagy legalábbis nem csak ezek. A Mirror cikke szerint az uralkodók és a trónörökösök nem utazhatnak ugyanazon a repülőn, így Erzsébet királynő és Károly herceg, de Vilmos herceg és György herceg sem repül együtt.

II. Erzsébet királynő érdekes tárgyakkal utazik Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Ezenkívül a lap úgy tudja, hogy a családtagoknak mindig csomagolniuk kell egy gyászruhát is arra az esetre, ha az egyik hozzátartozó elhalálozna, amíg úton vannak. De nem ez a legnagyobb furcsaság. A hírek szerint egy adag vért is magukkal visznek - természetesen a sajátjukból - arra az esetre, ha olyan helyen tartózkodnának, ahol nem kaphatnának azonnal vért egy esetleges baleset esetén.

Azt is tudni vélik, hogy Erzsébet királynő családi fotókat, saját vécépapírt és monogramos vízforralót is csomagoltat a poggyászába.

Ezzel tölti most az idejét a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190721-ezzel-tolti-most-az-idejet-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlSiménfalvy Ágota bár sok színházi felkérésnek tesz eleget a nyár folyamán is, a családi pihenésre is időt szakít. Kisfia álmát még a nyáron valóra váltja. UtazásOrigoKülföldre és belföldre is többet utaztak a magyarok tavalyhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190720-kulfoldre-es-belfoldre-is-tobbet-utaztak-a-magyarok-tavaly-2018.htmlA korábbi évekhez hasonlóan tovább nőtt a magyarok bel- és külföldi utazásainak száma és a külföldről hazánkba irányuló forgalom is emelkedett tavaly – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal elemzéséből. UtazásOrigo130 utas várakozott 33 órán keresztül a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190718-130-utas-varakozott-33-oran-keresztul-a-a-budapesti-liszt-ferenc-repuloteren.htmlÉtlen-szomjan várakozott 130 utas 33 órán keresztül a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren. A gyerekek a földön aludtak, az utasok nem tudják, hogy kapnak-e valamilyen kártérítést. Utazás--Iszak Eszti legújabb fotója olyan, akár egy képeslaphttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-iszak-eszti-legujabb-fotoja-olyan-akar-egy-kepeslap.htmlIszak Eszti Cipruson nyaral éppen, ahonnan egy csodás fotót posztolt, természetesen magáról.Utazás--Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokábólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-kigordult-az-elso-kiss-emeletes-motorvonat-a-dunakeszi-jarmujavito-gyartocsarnokabol.htmlKigördült a MÁV-Start megrendelésére készült első nagykapacitású KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából kedden. UtazásOrigoCzippán Anették horrornyaralása folytatódott: a műsorvezető kikészülthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-czippan-anettek-horrornyaralasa-folytatodott-a-musorvezeto-kikeszult.htmlCzippán Anették nyaralása nem úgy indult, ahogy eltervezték, és a rémálom folytatódott. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.