Brutális méretű halszörnyeket fogtak Baranya megyében

Forrás: Shutterstock -
harcsa Baranya megye hal horgászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két óriási harcsa akadt horogra Baranya megyében – adta hírül a bama.hu. Az egyiket a Dunában fogták, a másikat a boldogasszonyfai halastóban. Utóbbi új tórekord.

Szilfi Géza műcsalival foga ki a brutális méretű harcsát a Dunából. A harcsa két kilométeren keresztül vonszolta maga után a horgász csónakját, mire a férfi be tudta emelni a csónakba. A hal 188 cm hosszú volt, és 61,5 kg-ot nyomott.

A boldogasszonyfai szörny Nyári Tibor horgára akadt a maga 39 kilójával és 180 centijével. Ennél nagyobbat még sosem fogtak ki ezen a tavon.

Izland hivatalosan bejelentette az első gleccser haláláthttp://www.life.hu/news/20190819-izland-hivatalosan-bejelentette-az-elso-gleccser-halalat.htmlIzland hivatalosan bejelentette, hogy az országban most először "meghalt" egy gleccser, a vasárnapi szertartáson részt vett Katrín Jakobsdóttir miniszterelnök is. NewsKét barlangász rekedt egy tátrai barlang mélyén, a mentőakció akár hetekig is tarthathttp://www.life.hu/news/20190819-ket-barlangasz-rekedt-egy-tatrai-barlang-melyen-a-mentoakcio-akar-hetekig-is-tarthat.htmlKét barlangász a tátrai Jaskinia Wielka Sniezna (Nagy Havas-barlang) mélyén rekedt, miután a beáramló víz elvágta az útjukat. A bonyolult mentőakció akár hetekig is tarthat - közölte vasárnap a lengyel média. NewsOrigoIdőjárás: a jövő héten is sok lesz a napsütéshttp://www.life.hu/news/20190819-idojaras-a-jovo-heten-is-sok-lesz-a-napsutes.htmlA héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190819-tuz-utott-ki-egy-hetemeletes-lakoepulet-tetejen-budapesten.htmlTűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején, a főváros IX. kerületében hétfőn, a tüzet délutánra körülhatárolták, terjedését megállították - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsFotó: Csudai Sándor - OrigoHalálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátótnálhttp://www.life.hu/news/20190818-halalos-baleset-miatt-lezartak-a-82es-foutat-gyulafiratotnal.htmlHalálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között vasárnap délután. News--Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és haláláthttp://www.life.hu/news/20190817-az-amerikai-par-eljatszotta-gyermekuk-szuleteset-es-halalat.htmlAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.