Irigylésre méltó képeket posztolt nyaralásáról Szögeczki Ági

VV Ágica Szögeczki Ági nyaralás Adriai-tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági bomba formában van, amit egy korábbi képén már megcsodálhattunk. A több mint egy hete nyaraló Ági fotóit nézegetve nem csupán egy kiegyensúlyozott nő, de egy boldog anya is visszanéz ránk.

Itt épp a nyugalmat éli meg az Adria vizén lebegve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wonderful Adria... #nofilter

Ági Szögeczki (@szogeczkiagi) által megosztott bejegyzés,

Ági a pihenésre magával vitte édesanyját is, aki láthatóan lubickol lánya és unokája társaságában.

Solti Ádám és felesége néhány hónapra elbúcsúztak egymástól: ezérthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190823-solti-adam-es-felesege-nehany-honapra-elbucsuztak-egymastol-ezert.htmlAz RTL Klubnál kapott munkát Solti Berni, aki egy produkció miatt hónapokra külföldre utazik, férje nélkül.UtazásOrigo14 év után újabb felvételeken a Titanic roncsa: így néz ki most a hajótesthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190822-14-ev-utan-ujabb-felveteleken-a-titanic-roncsa-igy-nez-ki-most-a-hajotest.htmlJelentősen romlott az 1912 óta az Atlanti-óceán mélyén nyugvó Titanic állapota. Az első útján egy jéghegynek ütközött, és elsüllyedt luxushajó maradványait 14 év után először kereste fel augusztus elején egy expedíció, amely nagyfelbontású képeket készített a roncsról. Utazás--Brutális méretű halszörnyeket fogtak Baranya megyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190819-brutalis-meretu-halszornyeket-fogtak-baranya-megyeben.htmlKét óriási harcsa akadt horogra Baranya megyében – adta hírül a bama.hu. Az egyiket a Dunában fogták, a másikat a boldogasszonyfai halastóban. Utóbbi új tórekord. Utazás--Lenyűgöző drónfotók a bolygó legszebb helyeirőlhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190815-lenyugozo-dronfotok-a-bolygo-legszebb-helyeirol.htmlA világ legszebb épületeit fotózza madártávlatból Jordan Hammond brit fotós. UtazásOrigoÉdeskettesben utaztak el Majkáék: Olaszországban romantikáztakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190815-majkaek-gyerekeik-nelkul-kettesben-utaztak-el-olaszorszagba.htmlFiaik születése óta másodszor nyaralt kettesben Majka és Hajni. A zenész 40. születésnapját ünnepelték Olaszországban, de a romantika mellett sajnos a betegségből is kijutott Majkáéknak. UtazásOrigoLuxus Vivi két számmal kisebb bikinibe préselte a melleithttp://www.life.hu/lifeutazas/20190813-luxus-vivi-ket-szammal-kisebb-bikinibe-preselte-melleit.htmlVasvári Vivi a kelleténél jóval kisebb bikinit vásárolt magának a horvátországi nyaralására. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.